Cine l-a denunțat pe chirurgul Mircea Beuran. Iată sifonul!

Profesorul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat de DNA că ar fi primit o mită de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui alt medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Jurnaliștii de la Capital au aflat că denunțătoarea este o subalternă a acestuia, angajată ca medic la secţia de chirurgie a Spitalului Floreasca din Bucureşti.

Conform unor surse, este vorba de medicul chirurg Carmen Haiducu, născută pe 13 ianuarie 1987. Ea şi-a făcut rezidenţiatul la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi a lucrat în echipa profesorului Mircea Beuran, la secţia de chirurgie a unităţii sanitare din Bucureşti.

După ce a susținut și promovat examenul de medic specialist, dr. Carmen Haiducu i-a cerut sprijinul medicului său supervizor, prof Beuran, pentru a fi susținută în ocuparea unui post în secția de chirurgie a acestuia.

Denunţătoarea susţine că a predat procurorilor înregistrări care ar proba luarea de mită pentru obţinerea unui post de asistent universitar la Facultatea de Medicină a Universităţii Carol Davila din Capitală, scriu jurnaliștii de la Capital.

”Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare”, a spus Carmen Haiducu.

Jurnalistul Mirel Curea, prim-redactor șef adj. al EvZ, are informații de la o sursă credibilă care susține că ”doctorița pretinde că a oferit bani unui intermediar, unei terțe persoane. Era foarte supărată pentru că nimeni nu voia să-i scoată un post”.

Mirel Curea are și un pont, pe care deja l-a făcut public pe pagina sa de facebook. El spune că trebuie verificată ”natura relațiilor dintre tânăra denunțătoare și dr. Dragos Ene, certat de vreo trei ani și cu boală mare pe prof. Mircea Beuran. Verificați, de asemenea și aspectele care decurg din faptul că dr. Dragoș Ene este fondatorul clinicii private Liberty Medical Center, în timp ce este și chirurg la Spitalul de Urgentă Floreasca și șef de lucrari la UMF Carol Davila”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.