CINE ÎNCEARCĂ SĂ ”ÎNGROAPE” MOARTEA JUDECĂTORULUI MUSTAȚĂ. MARTORII-CHEIE AI ACUZĂRII, RECOMPENSAȚI ÎN PENITENCIAR!


În dosarul morții suspecte a judecătorului Stan Mustață, martorii-cheie ai acuzării au fost, deja, recompensați în penitenciar! Imediat după primele audieri, teroristul Munaf și spionul Iahr au fost transferați din ”Iadul” de la Giurgiu și li s-a”îndulcit” regimul de detenție.

După decesul judecătorului Stan Mustață a fost demarată o anchetă în trei penitenciare: Rahova, Giurgiu și Jilava. Magistratul a trăit, în ultimele sale zile, clipe de coșmar. După ora 2 dimineața a fost scos cu mascații și transferat, de la Rahova, într-o celulă de maximă siguranță de la Giurgiu. Fără să i se explice motivul! Pe drum, acesta a vomitat și a anunțat, în mod repetat, că nu se simte deloc bine. Astfel că, într-un final, a ajuns la Jilava. După mai multe ore de chin, a fost scos din închisoare și dus la un spital din București, unde a murit din cauza unui infarct.

Între timp, am intrat în posesia unor mărturii cutremurătoare. Cel mai acid a fost Giora Iahr, un om de afaceri de origine israeliană condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 9 ani și 8 luni de închisoare, într-un dosar în care a fost acuzat de tentativă de spionaj și activități pe linia agresiunilor de tip cibernetic asupra sistemului bancar național. Acesta a dezvăluit cum a fost transportat, în noaptea de 3 spre 4 iulie, cu o ”cursă specială”, împreună cu judecătorul Stan Mustață .
Giora Iahr a ajuns, astfel, un martor-cheie în dosarul în care se cercetează moartea lui Stan Mustață. Alături de Mohammad Munaf, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru răpirea a trei jurnalişti români în Irak.

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO,cei doi au fost, deja, audiați de Corpul de control. Același lucru urmează să-l facă și procurorii. După audieri, în mod suspect, Iahr și Munaf au fost transferați de la Penitenciarul de la Giurgiu. Primul, în cel de la Mioveni, iar al doilea, la Jilava. Au scăpat astfel de “iadul” de la Giurgiu.
Cine ar încerca să „îngroape” dosarul
În noile “locuințe”, Giora Iahr și Mohammad Munaf beneficiază de condiții infinit mai bune. Până să fie audiați de Corpul de control, cei doi își executau pedeapsa în regim închis, unde beneficiau foarte rar de pachete, plimbări sau vizite. În plus, nu aveau nici dreptul să meargă la muncă, pentru a câștiga zile pentru momentul în care ajungeau în fața comisiei de eliberare. După audieri, așa cum am precizat mai sus, lucrurile s-au schimbat radical pentru Iahr și Munaf. Acum au regim semi-deschis și au facilități de care nu se bucurau în penitenciarul de la Giurgiu.
În concluzie, este de așteptat, potrivit informațiilor noastre, că anumite persoane (cu legături în ANP) încearcă să ”îngroape” moartea judecătorului Stan Mustață. Asta dacă ținem cont că Giora Iahr și Mohammad Munaf au fost, deja, recompensați în penitenciar pentru faptul că ar fi colaborat, în primă fază, cu Corpul de control.

Cele trei penitenciare (Giurgiu, Jilava, Ragova) ar avea și motive să ”acopere” decesul judecătorului: altfel, ANP-ul riscă să plătească despăgubiri-record (poate și de ordinul milioanelor de euro) familiei fostului magistrat care a murit după ce a fost plimbat prin trei închisori. Mai mult, în cazul în care s-ar dovedi că Stan Mustață ar fi fost ”executat” în închisoare, anumite persoane sus-puse ar putea fi acuzate pentru complicitate la omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.