fbpx
Filme Online Subtitrate

Cine îl va înlocui pe actorul Halil Ibrahim Ceyhan în serialul „Moștenirea” de la Happy Channel

Cine l-a înlocuit pe Halil Ibrahim Ceyhan în serialul „Moștenirea” de la Happy Channel

Presa din Turcia a anunțat de curând că noul protagonist al serialului „Moștenirea” va fi actorul albanez Nik Xhelilaj. Acesta nu va juca rolul lui Halil, Yaman, despre care încă nu se știe cum va ieși din producție, ci unul nou pe nume Poyraz. Conform diziseti.tv, Poyraz va fi un bărbat obsedat de munca sa, șeful unei mari companii, care se va îndrăgosti de Nana (Nana Stambolishvili).

Serialul „Moștenirea” continuă atat în Turcia, la Kanal 7, cât și la noi, la Happy Channel, cu episoadele sezonului 3. La turci, cel mai recent episod a fost difuzat pe 24 august.

Cine este Nik Xhelilaj, cel care vine în locul lui Halil Ibrahim Ceyhan în „Moștenirea”

În vârstă de 40 de ani, Nik Xhelilaj a absolvit Facultatea de Arte Plastice din Tirana, iar în prezent este un actor apreciat de teatru, film și televiziune. Și-a făcut debutul în actorie în 2005, iar de-a lungul carierei sale a mai apărut în seriale turcești, printre care „Uyanış: Büyük Selçuklu”.

A participat, de asemenea, la „Dansez pentru tine” Albania, iar la Netflix poate fi văzut în „Ascensiunea imperiilor: Otomanii” („Rise of Empires: Ottoman”), în rolul lui Mahmud Pașa.

Cine este Nik Xhelilaj, cel care vine în locul lui Halil Ibrahim Ceyhan în „Moștenirea”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce face în prezent Halil Ibrahim Ceyhan

Spre deosebire de fosta sa colegă și iubită, Sila Türkoglu, care a plecat cu scandal din distribuția serialului “Moștenirea”, la sfârșitul sezonului 2, Halil nu s-a certat cu producătorii. El pur și simplu a făcut o schimbare în carieră alegând un alt proiect. Conform haber7.com, el va juca toamna aceasta într-un nou serial, „Kirli Sepeti”, care va fi difuzat de postul Fox.

Producția urmărește o serie de evenimente dintr-un cartier de lux, care începe cu sinuciderea unei menajere pe nume Meryem. Halil Ibrahim Ceyhan va fi Murat, un bărbat bogat, Melisa Döngel („Dragostea plutește în aer”) va fi Aylin, soția lui, iar Cansu Tonsun („Îngeri și nobili”) va fi Nedime, menajera lor. Din distribuție vor mai face parte și Ayça Bingöl („Trădarea”), Serkay Tütüncü („Căsătorie cu bucluc”), Bestemsu Özdemir („Dragoste de contrabandă”) și Ceren Moray („Bahar: Viaţă furată”).

Cine îl va înlocui pe actorul Halil Ibrahim Ceyhan în serialul „Moștenirea” de la Happy ChannelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Și asta nu e tot! Halil a mai bătut palma și pentru o peliculă dramatică, „Benim Adım Çocuk” (“Numele meu este copil”), ale cărei filmări vor avea loc vara viitoare, anunță diziseti.tv.

În acest lungmetraj Halil va intra în pielea lui Aras Demirkanlı, un fost membru al trupelor speciale, care, după moartea soției, încearcă să-și salveze fiica din mâinile traficanților de organe. Filmul va fi lansat simultan în Turcia și în mai mute țări din Europa și Peninsula Arabică.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.