Cine este tânărul român ucis în Italia | FOTO

Tânărul român în vârstă de 28 de ani ucis, ieri dimineaţă, în nordul Italiei, la Milano, pe via Rombon, se numeşte Dorin Ispas. Băiatul mergea pe biciletă spre serviciu când a fost lovit mortal de o maşină. Şoferul criminal a fugit de la locul accidentului, la această oră fiind căutat de poliţişti.

Trupul tânărului de 28 de ani a fost aruncat zece metri după imapact, fiind găsit pe un șantier de construcții, în apropierea locului accidentului.

Potrivit presei din Peninsulă, anchetatorii au audiat martori şi au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Dorin era pe bicicletă când a fost spulberat de maşină. Tânărul era în drum spre o companie din Segrate, la care abia se angajase.

Citiți și:  Proteste VIOLENTE. Oamenii au strigat în stradă că vor să muncească și le e foame. Au inceput jafurile

Poliţiştii caută acum un autoturism Alfa Romeo gri-argintiu, model 159 sau 156. Mașina este lovită în partea din față dreapta și are parbrizul spart în partea dreapta.

Mașina, în conformitate cu ceea ce s-a putut reconstrui în investigația poliției Segrate, coordonată de procurorii din Milano, avea o viteză foarte mare, Dorin fiind aruncat cel puţin 10 metri în afara şoselei.

Cercetările continuă pentru identificarea șoferului vinovat.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU