Cine este soția primului ministru Ludovic Orban și de ce nu există poze cu cei doi împreună!

Soția lui Ludovic Orban este o persoană foarte discretă în ce privește aparițiile publice, puțină lume știind cum arată Mihaela Orban sau cu ce se ocupă aceasta.

Mihaela Orban are o carieră total opusă de cea a soțului ei și nu se cunosc, în general, foarte multe detalii despre ea, pentru că a preferat să rămână o persoană discretă, fiind extrem de rar văzută alături de soțul ei, în spațiul public neexistând poze cu cei doi împreună.

Soția actualului premier este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. Aceasta este, de asemenea, consilier în cadrul unei fundații ce se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră.

În ceea ce privește veniturile publice ale familiei Orban, în declarația de avere depusă în ianuarie 2017 de Ludovic Orban, politicianul deține un apartament în Bucureşti, o casă în Dobroiești, județul Ilfov şi un autoturism marca Volkswagen Passat, cumpărat în anul 2007. Din declarație mai reiese că Orban nu deține bijuterii, obiecte sau colecții de artă, în schimb liberalul are conturi și depozite bancare.

Citiți și:  Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Liderul PNL câștiga în urmă cu cinci ani din funcția de deputat 59.068 lei iar soția să primea venituri de 30.070 lei că urmare a funcției deținute la Asociația Miruna.

Ludovic Orban povestește cum a trăit cu 3.000 de lei pe lună

Ludovic Orban a confirmat faptul că în ultimul an a trăit cu un venit de 3.000 de lei pe lună, declarând că nu s-a „îmbogățit” din veniturile obținute din funcții publice. Premierul a precizat că este „un om foarte modest” care nu are „aplecare spre a trăi pe picior mare”, potrivit Mediafax.

„Da. Asta e problema dumneavoastră? Declarația de avere spune totul despre cariera mea în viața publică, despre cinstea mea, despre faptul că niciodată nu am acceptat să obțin venituri care nu mi se cuvin. De-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult de jumătate am deținut funcții publice și din indemnizațiile pe care le primești din funcțiile publice nu te poți îmbogăți. Cel mult, poți să ai un trai decent. Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trăi pe picior mare. La fel e și familia mea. Suntem niște oameni cât se poate de modești. Nu cred că asta e problema, ci cât de corect este un om. Nu trebuie să se înțeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect”, a declarat, miercuri seară, Ludovic Orban, întrebat dacă în ultimul an a trăit cu 3.000 de lei pe lună.

Citiți și:  MUTAREA anului pe scena politica. Ce pregătește Orban

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.