CINE ESTE ȘOBOCHIȚUL SERVICIILOR ȘI CUM SE FOLOSEȘTE IMPOSTORUL DE MOARTEA ALTORA PENTRU A PROMOVA VACCINAREA

Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare cu serul experimental

Auto-intitulatul șef al Mișcării Legionare, presupus agent operativ al Serviciului Român de Informații, uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare cu serul experimental

Nu-mi place să scriu de rău despre alți naționaliști și de regulă nu dau foarte mare atenție zvonurilor despre unul sau altul, cititorii vechi pot confirma că pe Incorect Politic, înafara câtorva critici ocazionale, făcute în bună credință, nu s-a lovit în dreapta, nu s-au făcut exposé-uri despre “falși naționaliști” sau presupuși agenți SRI. Această politică redacțională se încheie astăzi din cauza lui Șerban Suru, care a mers prea departe.

Din presupus naționalist legionar a ajuns să susțină campania guvernamentală de vaccinare, ca o lichea, servind aceleași interese care urmăresc genocidul Românilor prin dictatura sanitaro-politico-mediatică.

Iată dovada:

Au fost multe semne de-a lungul timpului, refuzul lui Suru de a colabora cu alte organizații naționaliste dacă el nu era recunoscut ca șeful lor, zvonurile neverificabile pe care le-a scris despre mareșalul Antonescu, cultul exagerat al personalității și până la urmă ce rezultate au fost? Ce roade a dat? În 27 de ani de când Suru pretinde că a făcut primul cuib legionar de după decembrie 1989 , câți tineri a recrutat și câți naționaliști a educat? Ce impact au avut activitățile sale? Înafară de câteva comemorări, niște poze colorizate, intervenții împotriva legii 217/2015 și poezii de-ale lui Radu Gyr înregistrate și urcate pe YouTube, ce a făcut organizația lui Șerban Suru? Probabil cel mai bun lucru pe care Suru l-a făcut a fost administrarea bibliotecii legionare de pe strada Iacob Negruzzi, nr.1, et. 1, sect. 1 , dar în 27 de ani trebuia mai mult. Nu ar fi asta o problemă atât de mare încât să fiu nevoit să scriu aceste rânduri, dar aderarea lui Șerban la propaganda vaccinală reprezintă o palmă dată poporului român și o blasfemie la adresa tuturor creștinilor care recunosc în vaccin semnul fiarei, fără de care nu vom mai putea vinde sau cumpăra. Gestul său nu este doar o batjocură la adresa libertății, ci reprezintă o auto-excludere din lumea naționalistă. A trece în barca colonelului Gheorghiță, a președintelui Iohannis și a lui Câțu înseamnă pur și simplu trădare.

În acest moment cei care încă sunt membri în organizația lui Suru au o alegere serioasă de făcut, fie să asculte de auto-intutulatul șef al Mișcării Legionare, să mențină cultul personalității lui Suru și să se vaccineze după sfatul său, pierzându-și integritatea corporală și sufletul…sau să renunțe la cultul bizar în care au intrat și să continue să servească alături de alte organizații cauza naționalistă.

În tot răul din jurul nostru găsim și un bine – starea de demență globală și campania de vaccinare acționează ca un filtru pe baza căruia ne dăm seama cine e adevărat și cine e vândut. Șerban Suru a dovedit că este vândut sau prost. Ar fi o insultă să-l consider prost, așa că presupun că e vândut și trag un semnal de alarmă tuturor naționaliștilor asupra gestului făcut de Șerban Suru în favoarea vaccinării.

Poate că zvonurile erau adevărate și Șerban Suru era omul SRI dintotdeauna? Asta nu putem ști, dar felul cum s-a folosit de moartea lui Codrescu să convingă lumea să se vaccineze demonstrează că îi lipsește cu desăvârșire integritatea și conștiința.

Să îți fie rușine, Șerban Suru. – Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *