Cine este Sebastian Adrian Silvestru si de ce nu tre’ „pus botul” la ce scrie

Sebastian Silvestru (stanga) – sluga popii Negoita – sursa foto: Facebook

DISCLAMER: Materialele expuse mai jos nu apartin Nationalisti.ro. Au fost selectate si introduse intr-un articol comun pentru a evidentia cat mai bine cine este acest individ:

Cred ca multi dintre voi nici macar nu ati auzit de acest pseudojurnalist pe nume Sebsatian Adrian Silvestru. Ei bine, va expun o serie de articole si emisiuni unde jurnalisti cu state vechi explica despre el si activitatile sale ilegale de tip boschetaresc. Spun ca este boschetar deoarece executa poze din boschetii Crangului unor femei.

Acest escroc santajist a pacalit mai multe persoane din Buzau, dandu-se activist civic sau jurnalist de investigatii. Derbedeul, un taran din Parscov, nu are nicio ocupatie sau profesie. Tepele date naivilor insumeaza peste 6000 de euro. – pagina de Facebook „Coalitia AntiSilvestru”

TEPAR – HARTUITOR – BOSCHETAR
Sluga popii Negoiță i-a dat țeapă lu’ Dolar!

Acuzat de multe matrapazlâcuri, țepe, șantajuri și amenințări, Sebastian Silvestru, una dintre mâinile murdare ale popii Negoiță, implicat în recentul Scandal Iris Pharm, are mult mai multe la activ decât au reușit ziariștii care nu-l recunosc drept coleg să afle. Scrie media, cu documentele de rigoare, că a inselat-o pe Cristea Claudia Mihaela cu suma de 1000 de euro si a fost dat de aceasta in judecata, publicând și decizia instanței. Vizavi de acest subiect, sursele noastre care ne-au contactat spun că de fapt, la mijloc a fost vorba despre 3000 de euro, dar în instanță nu a putut fi probată întreaga sumă, ca să nu mai vorbim despre cei păgubiți cu cîte 500, 300 sau 100 de euro prin tot orașul. De asemenea, sursele noastre spun că după campania de denigrare a managerului de la Spitalul Județean, la acesta a intervenit ca s-o țină pe funcție pe Ana Maria Colgiu, concubina sa, chiar cineva din cadrul Consiliului Județean, căruia nu-i vom da numele pentru că am aflat că-i pare rău că s-a băgat și chiar a avut de suferit după această intervenție.

Dar în afara celor enumerate de presă zilele trecute, am mai aflat ceva grav, tot din domeniul infracțional, petrecut în urmă cu nu prea mult timp, și anume trafic de țigări, mai bine zis înșelătorie cu acest produs din ce în ce mai scump și cu mare căutare pe piața de contrabandă. Sebastian Silvestru, spun sursele noastre, omul popii Negoiță, pe care-l va trăda cu prima ocazie, i-a dat țeapă lui Dolar de pe Cuza Vodă. El i-a vândut baxuri întregi de țigări, doar că, atunci când cumpărătorul a desfăcut cutiile, ele erau pline cu talaș și rumeguș, de l-a căutat Dolar zile întregi să-i rupă capul, cum se spune în branșă, în timp ce Silvestru se ascundea la Pârscov. Cum acțiunea era una ilicită, nici o plângere n-a ajuns pe masa organelor de cercetare, și probabil pe asta s-a bazat și țeparul. Iar informațiile continuă să curgă, atât despre el cât și despre stăpânul său, așa că mai adunăm și vom reveni în curând. – blog Adrian Bisca

Țeparul șantajist Silvestru trebuie închis?!

S-a confirmat, mă-sa lui Silvestru, sluga popii Negoiță, are coronavirus, adus cu mare drag din Italia pentru a-l da cu dușmănie la toți românii. De altfel, chiar fiul farmacistei șefe din spital a fost atins, în sensul de a veni în contact cu purtatoarea. Cum femeia are 73 de ani, n-o să facem alte comentarii. Doar o întrebare de bun simț… fiul său, celebrul șantajist țepar Silvestru nu ar trebui închis?! Că-mi vine greu să cred că vine mă-ta din Italia și tu n-o pupi. Iar la câtă “dujmănie” are ăsta pe el, cred că va da din greu corona fără nici un leu, de astă dată pe bune și fără intenție de țeapă. Așteptăm reacția autorităților. – blog Adrian Bisca

Citeste si: #Dilivestru s-a bășit pe Facebook!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.