fbpx
Filme Online Subtitrate

Cine este Pinar Deniz, Ceylin din serialul „Secrete de familie” de la Kanal D. A pozat pentru Vogue

Cine e Pinar Deniz, Ceylin din serialul Secrete de familie de la Kanal D

Cu un portofoliu bogat de roluri memorabile, de la drama istorică „Patria mea ești tu!” până la seria provocatoare „Destăinuiri”, Pinar Deniz a devenit o prezență remarcabilă pe micul ecran. Originea ei modestă, în pitorescul Adana, Turcia, a fost doar începutul unei călătorii inedite.

La doar doi ani, familia să a hotărât să se mute în Tarabya, un cartier al districtului Sarıyer, din Istanbul, unde Pinar a crescut alături de cei doi frați și cele două surori într-o atmosferă de familie conservatoare.

De la o vârstă fragedă, Pinar a dezvoltat o lume imaginară în care muzică și dansul erau mijloacele prin care o copilă timidă alegea să-și atragă atenția. O lume unde limitele și convențiile erau lăsate în urmă pentru a face loc creativității și expresiei autentice.

Cine e Pinar Deniz, Ceylin din serialul Secrete de familie de la Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pinar Deniz este absolventă a Universității din Istanbul, cu specializarea în Relații Publice și Publicitate, dar profesia ei a luat o altă turnură.  Mătușa sa i-a observat calitățile actoricești și a insistat ca Pinar să fie înscrisă la o agenție de talente, unde a fost rapid remarcată pentru frumusețea și naturalețea sa.

Cum a ajuns Pinar Deniz să fie actriță

Pentru Pinar Deniz, actoria a devenit instrumentul perfect pentru a lupta pentru drepturile femeilor, copiilor și animalelor, continuând astfel să-și îndeplinească visurile din copilărie de a schimba lumea. Debutul ei pe micul ecran a fost în 2014, cu rolul Evrim în serialul „Șil Baștan”.

În cei aproape zece ani de carieră, Pinar Deniz a strâns numeroase roluri principale sau secundare și a obținut numeroase premii pentru „Cea mai bună actriță” în cadrul unor festivaluri de prestigiu, precum Festivalul Internațional de Film de la Izmir sau TURKMSIC.

Nu doar talentul său a captivat publicul, ci și frumusețea ei naturală, pe care nu ezită să o împărtășească fără retușuri pe rețelele de socializare. Adesea, actrița postează fotografii autentice care dezvăluie pistruii care îi conferă un farmec aparte, captivând înimile internauților.

Chipul ei a devenit alegerea preferată a marilor branduri din industria frumuseții și a editorilor celor mai importante reviste de lifestyle din Turcia, inclusiv Elle și Vogue.

Cine este iubitul actriței Pinar Deniz

În viața personală, frumoasa actriță trăiește o poveste de dragoste de neuitat cu actorul Kaan Yildirim, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia, moștenitorul unei importante companii din domeniul farmaceutic. Adevărata poveste de dragoste a lor continuă să inspire și să emoționeze.

Denise Rifai, despre actrița Pinar Deniz

Într-un eveniment special de avanpremieră dedicat serialului, ce va debuta în această seară la Kanal D, Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări”, a făcut o declarație surprinzătoare legată de numele său și de actrița principală din serial, Deniz Pinar.

1693639873 103 Cine este Pinar Deniz Ceylin din serialul „Secrete de familie

„Actrița principală din serialul Secrete de familie și cu mine împărtășim nu doar numele, ci și dragostea pentru adevăr”, a spus Denise Rifai. „În limba turcă, numele meu este Deniz, nume pe care și frumoasa actriță îl poartă cu mândrie”, a mai explicat vedeta Kanal D, care revine pe micul ecran cu emisiunea ei din 10 septembrie.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.