Cine este noul Ambasador SUA în România

Având în vedere că toți ambasadorii americani din ultimii 10 ani au fost iudei, este limpede că și Adrian Zuckerman continuă tradiția.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucureşti. Potrivit comunicatului, Adrian Zuckermana fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Anterior, Adrian Zuckerman a deţinut funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board. Zuckerman este implicat şi în activităţi filantropice dedicate copiilor defavorizaţi de soartă.

Adrian Zuckerman a emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, fiind fluent în limba română.

La 11 iunie, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat că înlocuirea ambasadorului SUA la Bucureşti, Hans Klemm, adăugând doar că persoana care îl va înlocui vorbeşte limba română.

Citiți și:  Mohammad Murad, despre implicările ambasadorului SUA în viața politică din România: 'Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă!'

Asta nu înseamnă absolut nimic bun pentru interesele României, dânsul este iudeu și această etnie are o mentalitate de grup foarte puternică, mereu urmărind interesele comunității lor din orice funcție ar activa.

Ce înseamnă pentru noi?

Se va continua politica de imixtiune în treburile noastre interne, de lobby pentru exploatarea resurselor naționale de către străini, de promovare a ideologiei de gen și alte concepte neomarxiste și, desigur, de învinuire a românilor pentru crime fictive cum se încearcă prin legile împotriva antisemitismului.

Hans Klemm a preluat funcţia de ambasador SUA în România în septembrie 2015. Anterior el a fost principal adjunct al asistentului secretarului de stat în cadrul Biroului de Resurse Umane şi în perioada iulie 2013-decembrie 2014 a ocupat funcţiile de director general interimar al Serviciului Diplomatic şi director interimar de personal al Departamentului de Stat.

Citiți și:  SONDAJ OFICIAL: 11 milioane de adulți în Marea Britanie cred că evreii se află în spatele răspândirii COVID-19 pentru câștig financiar

Chiar dacă unele voci cum ar fi cea a lui Gelu Vișan, care prin EVZ transmite că lucrurile se vor schimba, pentru că Adrian Zuckerman este prieten cu România și NU este de acord cu ce s-a întâmplat până acum, mai bine rămânem circumspecți ținând cont de comportamentul ambasadorilor americani din ultimii ani. – Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile