Cine este iubita lui Dragnea cu studii la Moscova pe care liderul PSD a vrut să o angajeze la SRI

Fostul premier Victor Ponta a susţinut că, în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea „îl bătea la cap pe George Maior“ să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. „Tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook. Surse din PSD susţin că iubita invocată de Ponta ar fi Cătălina Ştefănescu, pe care Dragnea, în 2012, a propulsat-o în Parlament la numai 24 de ani. Cătălina Ştefănescu are studii la Moscova.

„Îmi aduc aminte că tu il băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( că erai căsatorit, nu contează, ca tu eşti cu «familia tradiţională») şi tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook, după ce Liviu Dragnea l-a făcut securist.

Surse din PSD suţin pentru „Adevărul“ că femeia la care face trimitere Victor Ponta ar fi Cătălina Ştefănescu, fost deputat PSD de Teleorman în legislatura 2012-2016. Cătălina Ştefănescu este cel mai tânăr parlamentar ales în istoria României, la numai 24 de ani.

Potrivit CV-ului postat în 2012 pe site-ul Camerei Deputaţilor, Cătălina Ştefănescu a absolvit Institutul Puskin din Moscova.

Într-un interviu penru Adevărul din 2013, Cătălina Ştefănescu regreta că nu a studiat mai mult limba rusă în facultate.

Adevărul: Nu aveţi niciun regret în viaţă? V-a trecut un sfert de veac din viaţă…. Cătălina Ştefănescu: Da, am un regret. Mi-aş fi dorit în facultate să facem mai mult limbă rusă. Asta regretaţi? Că n-aţi făcut mai multă rusă? Da. Mi-a plăcut rusa. Aţi citit Dostoievski în original? Nu, nu în original. Sunteţi filorusă. Nu, sunt deschisă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *