Cine este ‘iubirea’ lui Kovesi?! Un procuror a rupt tăcerea: ‘I-am surprins într-o postură destul de delicată’

Un procuror rupe tăcerea și vorbește despre o iubire a Laurei Codruța Kovesi. Fosta șefă a Departamentului Relații Internaționale din Parchetul General, Angela Nicolae, a vorbit despre relaţia fostei șefe a DNA cu un agent al Serviciului de Pază şi Protocol.

Este vorba despre Nicolae Popa, cel din cauza căruia Kovesi are dosar penal.

„Imediat dupa acea intalnire (n.red. – din Indonezia), tot in anul 2011, au inceput sa caute o pata in dosarul meu, in cei 36 de ani de activitate, insa nu au gasit. Singura modalitate era de introducere a unui denuntator, a unui martor, ceea ce s-a si intamplat pentru ca au gasit o colaboratoare de-a lor, un martor cu nume de cod, care l-a vizitat pe baiatul meu la spital. Aici, s-a imprietenit cu el, stia ca mama lui este procuror, si de aici incepe toata povestea, in sensul ca ii propune sa faca o firma, care a avut activitate timp de 4 luni, iar tot ceea ce se intampla apoi este cunoscut si din procesul care s-a desfasurat.

Am plecat intr-o deplasare oficiala in Africa de Sud, unde era insotita de acest SPP-ist, pe care ea il prefera. La un moment dat, dupa ce s-au facut toate formalitatile la hotelul unde eram cazati, trebuia sa merg in camera ei si sa ii duc documentele care urmau sa faca obiectul unui comunicat de presa. Ducandu-ma in camera ei, mai devreme decat ar fi trebuit, usa era deschisa si i-am surprins intr-o postura destul de delicata. Am spus ca tineretea isi spunea cuvantul. Intalnirile pe care le-a avut cu aceasta persoana, cu acest SPP-ist, sunt cunoscute foarte bine de confidenta ei, Dana Titian, care i-a fost si consilier”, a spus ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *