Cine este Ionut Potlog din Constanta si ce legaturi are cu Irimia Mugurel

Din seria „bananele ie viatsa mia”

Ce legatura exista intre Ionut Potlog si Irimia Mugurel? Aparent, niciuna. Unul se drogheaza zilnic si e mort dupa averi, celalalt traieste de pe o zi pe alta din ajutor social si vinde masini fara bon fiscal.

Si totusi, cei doi au si cateva trasaturi comune in afara faptului ca sunt cumnati. In primul rand, faptul ca nu au niciun Dumnezeu. Apoi, ii uneste statutul de teribilisti cu probleme la tartacuta si care nu vor sa lucreze cinstit pentru ca „munca e grea si cere timp”.

Si Ionut si Mugurel s-au straduit mult sa-si arate hidosenia. Acum se plang ca sunt tratati ca niste ciumati? Asta mai ales dupa ce au facut circ la o inmormantare in familie unde s-au batut ca niste chiori, reusind doar sa se faca de bacanie in fata celor prezenti si nu numai.

Acum, specimenul din Constanta arunca cu laturi in toate rudele sale de la Buzau.

Va pun la dispozitie o parte din mesajele primite de la „traficantul de serivici”… Ionut Potlog, ruda cu Irimia Mugurel din Buzau, sat Cioranca:

Drogatul cu prombleme psihice ameninta si blesteama pana si BEBELUSIba mai ales, animalul afirma despre cumnatul sau, Irimia Mugurel, ca a facut INCEST cu fiica sa – Bianca … si de acolo provine copilul.

Dupa cum puteti observa mai jos, acest parazit social care se rezuma la amenintat copilasi, a trait cel mai probabil o trauma la viata sa, un abuz… altfel nu se explica un astfel de comportament dubios care denota obsesia lui pentru incest! Un om normal psihic nu se poate gandi la asa ceva …nici nu mai spun sa scoata asemenea afirmatii pe gura.

NOTA IMPORTANTA: SMS-urile vin de la cele mai recente la cele mai vechi /up/down. Sunt peste 100 de pagini de SMS-uri primite, incepeti sa cititi de la ultima.

Click aici pentru a descarca SMS-urile de amenintare si injuriile

p.s.: Potlog Ionut se lauda ca a fost bodyguardul lui Radu Mazare!

Era sa uit ceva despre acest „olog mintal”, pardon …Potlog … respectiv un articol aparut in presa in urma cu cativa ani:

Fanii Petrolului au luat foc şi îl ameninţă pe primarul Constanţei cu acţiuni de protest şi mitinguri

Fanii Petrolului nu au rămas indiferenţi după conflictul izbucnit între fotbalistul Younes Hamza şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, aceştia demarând mai multe acţiuni de protest împotriva edilului. Întrebat dacă a depus plângere împotriva jucătorului tunisian, aşa cum susţinea că o va face, Radu Mazăre a răspuns pentru „Replica”: „nu am depus încă”, lăsând să se înţeleagă că în perioada următoare este posibil să depună plângere. Vă reamintim că între primarul Radu Mazăre şi jucătorul Petrolului a pornit un scandal după ce Younes Hamza a acuzat că a fost bătut de gărzile de corp ale edilului, iar de cealaltă parte Radu Mazăre spune că jucătorul era să îl omoare cu skijetul, în largul mării. Potrivit lui Hamza, edilul a început să-l înjure din senin, iar el i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Imediat, gărzile de corp ale lui Mazăre au tăbărât pe Hamza cu pumnii şi i-au cauzat acestuia mai multe răni. „Îmi voi căuta dreptate în justiţie. Nu este posibil aşa ceva, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu suntem animale. Sunt sigur că a fost Radu Mazăre. În acest moment am un ochi vânăt, nu pot vedea cu el. Dacă nu îmi voi găsi dreptatea, voi pleca din România. Martorul meu este Ben Youssef, de la Astra, care a venit şi el în locul unde s-a produs altercaţia”, a spus Hamza la DigiSport. Radu Mazare a reacţionat la ProTv: „Era să mă omoare! A fost tentativă de omor. Nu este adevărat ce a spus Hamza. Este exact invers, o să fac plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să mă lovească cu sky jetul, să mă omoare”, a declarat primarul Constanţei.

COMENTARII LA ARTICOLUL APARUT IN PRESA: IONUT POTLOG ‘TATE – DROGATUL SI TRAFICANTUL’ DIN DAENI.

Despre țiganul Irimia Mugurel puteți citi – AICI.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.