Cine este FEMEIA MISTERIOASA care a stat intre Bill și Melinda Gates ani de zile

Bill și Melinda Gates și-a anunțat divorțul zilele trecute, iar odată cu vestea au ieșit la iveală o mulțime de detalii despre cei doi.

Ei bine, se pare că la mijloc în acest divorț ar fi o femeie misterioasă: Ann Winbald, fosta lui iubită, cea care l-a subjugat pe miliardar și cea pentru care, se pare, Melinda Gates l-ar fi lăsat să se bucure de escapade anuale alături de ea.

Un articol publicat de presa americană încă din 1997, arată că relația dintre Bill Gates și Ann Winbald nu era una simplă, iar acesta îi păstra fotografie în biroul său.

„Am sunat-o pe Ann și i-am cerut aprobarea să mă căsătoresc cu Melinda”

Potrivit The Sun, legătura dintre Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, și Ann Winblad, în vârstă de 70 de ani, datează în anii ’80. Cei doi s-au despărțit odată ce miliardarul de la Microsoft a cunoscut-o pe Melinda în anul 1987. În plus, un interviu al revistei Time din 1997 a scos la iveală faptul că prietenia lor a continuat după despărțire.

Bill Gates a spus atunci că a sunat-o pe fosta sa iubită pentru a vedea ce părere are despre legătura cu Melinda.

„Când m-am gândit să mă căsătoresc cu Melinda, am sunat-o pe Ann și i-am cerut aprobarea”, a spus el atunci.

Deși Ann Winbald le-a aprobat relația, Melinda i-a permis soțului ei să-și continue escapada anuală de primăvară cu Ann Winblad la casa ei de pe plaja de pe Outer Banks din Carolina de Nord. Acolo, fostul cuplu călărea și se bucura de plimbări lungi pe plajă. Cei doi jucau putt-putt în timp ce discutau despre biotehnologie, a dezvăluit Bill Gates în timpul interviului din 1997.

În pandemie se uitau la același film și discutau despre el la telefon
Bill Gates, 11 lucruri NEȘTIUTE despre averea sa. Calcule uluitoare: 4.630 de dolari pe secundă, peste 400 de ani pentru a cheltui tot

„Ne împărtășim gândurile despre lume și despre noi înșine. Și ne mirăm de modul în care, în calitate de doi tineri suprasolicitați, am început o mare aventură la marginea unei industrii puțin cunoscute care ne-a atras în centrul unui univers uimitor”, a explicat Ann Winblad

Chiar dacă nu este clar cât timp sau dacă aceste călătorii anuale au continuat în acești ani, se spune că Bill Gates avea o poză cu Ann Winblad într-o călătorie în Germania atârnată în biroul său timp de 24 de ani, precum și o imagine a soției sale cu nouă prieteni într-o vacanță din 1995 în Indonezia.

Odată cu pandemia de COVID-19, Bill Gates și Ann Winblad au avut „întâlniri virtuale” pentru a-și menține relația. Ba chiar se uitau la același film în același timp și discutau despre acesta la telefon.

Sursa: dcnews.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație