Cine este drogatul care a intrat cu maşina în oameni la mall si a injunghiat un om. Sunt cel puţin 7 răniţi, dintre care şi copii

Identitatea tânărului care a intrat cu maşina în oameni la mall-ul din Brăila ar fi fost stabilită. Din ultimele informaţii, acesta ar fi rănit 7 persoane, dintre care şi copii.

Din ultimele informaţii, tânărul care a intrat cu maşina în oameni la Brăila se numeşte Parfenie Marius Valentin.

Tânărul are permis de conducere din februarie 2018.

După primele verificări, acesta ar fi avut 0,37 mg/l alcool pur in aerul expirat şi a fost condus la spital unde i s-au prelevat probe biologice de sânge şi urină.

Victimele tânărului care a intrat cu maşina în oameni la mall-ul din Brăila sunt în stare stabilă, la spital. Cel înjunghiat este operat acum. Individul cu poftă de sânge a băgat în spital 6 persoane: 4 adulți și doi copii.

Momentul în care a fost prins șoferul drogat care a comis atacul sângeros de la un mall din Brăila a fost filmat. Înregistrarea video îl arată pe tânăr înconjurat de mulțime, strigând: ”Trebuie să curgă sânge pentru țara asta”.

Dintre acestea, 3 persoane adulte și cei doi minori sunt în stare stabilă, cu politraumatisme survenite în urma accidentului rutier. Deși medicii continuă investigațiile, important este că nicio persoană din cele 5 lovite cu mașina nu se află în stare gravă.

VEZI SI: SOC SI GROAZA: Un tânăr drogat a intrat cu mașina în mall și a INJUNGHIAT o persoană. Ce ar merita dupa parerea voastra?

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU