“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Cine este CRIMINALUL care şi-a ucis întreaga familie după o vizită misterioasă la o mănăstire. Psiholog: „Omul a suferit o criză psihotică“

cr

Florin Mircea Buliga, un bărbat din Braşov, era văzut ca un om fără probleme aparente, iar vecinii spun că nu era violent. Motivul crimei nu este cunoscut încă, dar zilele de dinaintea faptei arată că bărbatul a avut un comportament ciudat.

Florin Mircea Buliga are 43 de ani şi până astăzi era perceput ca un normal, inteligent, cu o familie frumoasă şi fără probleme. Cel puţin în aparenţă. În noaptea dintre 26 spre 27 martie 2018 a comis o faptă de care nimeni nu l-ar fi crezut capabil. Şi-a ucis soţia şi cei doi copii cu mai multe lovituri de cuţit în timp ce aceştia dormeau. Fata avea 18 ani, iar fiul – 14. Marţi, 27 martie, la prânz, s-a prezentat la IPJ Braşov, cu hainele pline de sânge, şi s-a predat spunând sec: „Am avut o revelaţie religioasă şi mi-am ucis soţia şi copiii“.

Cum s-a ajuns aici nimeni nu ştie. Florin Mircea Buliga este audiat deja de câteva ore şi anchetatorii încearcă să afle motivul care a dus la tragedie. Nimic din viaţa lui de până cum nu anunţa un astfel de deznodământ. Bărbatul de 43 de ani părea un om împlinit. Vecinii spun că era un om liniştit cu o familie frumoasă şi au rămas şocaţi de cele întâmplate. Oamenii spun că Mircea Buliga era politicos şi că nu au auzit certuri violente în locuinţă până azi noapte. O vecină le-a povestit anchetatorilor că aseară ar fi auzit nişte strigăte, dar nu s-a gândit la nimic rău, crezând că este vorba despre nişte copii care se joacă şi ţipă.

Florin Mircea Buliga avea studii superioare şi, din primele informaţii, nu era o persoană violentă.Surse apropiate anchetei subliniază că nu au fost niciodată plângeri de violenţă domestică legate de ucigaş. Nici probleme financiare nu erau în familie. Cei doi soţi aveau un magazin de produse naturiste, bărbatul era administratorul firmei, iar soţia ţinea contabilitatea. Florin Mircea Buliga era preocupat de tot ceea ce înseamnă o viaţă sănătoasă. Era inginer de meserie, iar angajaţii firmei pe care o administra spun că era ortodox. Aceştia au fost şocaţi la aflarea veştii şi spun că bărbatul se înţelegea bine cu soţie, nu ştiau să fie certuri în familie.

Ultimele zile din viaţa bărbatului până la crimă sunt ciudate. Surse apropiate anchetei au declarat pentru jurnaliştii „Adevărul“ că bărbatul ar fi fost recent de două ori la Mănăstirea Şinca Veche, o dată chiar cu o zi în urmă. Ucigaşul ar fi mărturisit că ultima dată când a fost la mănăstire ar fi avut o revelaţie religioasă, în urma căreia ar fi înţeles că trebuie să îşi ia viaţa. Întors acasă, în noaptea dintre luni (26 martie) şi marţi (27 martie), Florin Mircea Buliga ar fi luat un cuţit de bucătărie, cu care ar fi încercat să se sinucidă, drept mărturie stând chiar o rană superficială din pieptul său.

Pentru că nu a reuşit să-şi ia viaţa, bărbatul, spun surse apropiate anchetei, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis în somn, cu mai multe lovituri de cuţit.

Psihologii spun că este posibil ca bărbatul să fii avut o criză psihotică. „Un astfel de comportament manifestat din senin şi atât de violent ne poate face să credem că omul a suferit o criză psihotică. S-a ajuns aici probabil din cauza acumulării unor frustrări de-a lungul timpului, a unor probleme nerezolvate şi poate neştiute de nimeni. Sunt persoane care par perfect normale, dar pot ascunde multe probleme, poate chiar şi o depresie profundă. Sunt multe persoane care au familie, au o stabilitate financiară şi tot nu sunt fericiţi. În timp, aceste nemulţumiri se acumulează şi devin ca o bombă cu ceas. Iniţial pacientul încearcă să îşi facă singur rău, iar dacă nu reuşeşte, toată acea furie se poate îndrepta împotriva celor apropiaţi. Sunt multe cazuri studiate în psihologie când persoanele aparent normale şi-au ucis apropiaţii. În acest caz, cel mai probabil se va face o expertiză psihiatrică care va putea arăta anumite probleme“, spune psihologul Ana Maria Ruşizan. – Sursa: Adevarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.