CINE ESTE BLONDA PE CARE MINISTRUL NELU TĂTARU A “SCOS-O” LA CREVEȚI


Nimeni nu l-a mai văzut până acum în astfel de ipostaze. Sunt imagini unice cu unul dintre cei mai mediatizați membri ai Cabinetului Orban. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este un gentleman desăvârșit și dă dovadă de un romantism ieșit din comun.

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile de colecție, în urmă cu câteva zile, Nelu Tătaru a fost surprins într-o ipostază inedită. După ce și-a terminat treaba la Ministerul Sănătății, politicianul s-a dedicat în totalitate familiei sale. Nelu Tătaru a ieșit la cină alături de soția sa, Rodica, și de băiețelul lor. Familia ministrului Sănătății a preferat un restaurant cu specific mediteranean din București, acolo unde demnitarul și soția lui s-au bucurat din plin de creveți delicioși, într-o atmosferă relaxantă.

Citiți și:  Nelu Tătaru (PNL) afirmă că în Parlament se discută despre posibilitatea ca părinții care refuză să-și vaccineze copiii să fie DECAZUTI DIN DREPTURI

Oricât de apreciat sau contestat este Nelu Tătaru, un lucru este extrem de evident. Politicianul ține enorm la familie și, atunci când nu se află la cârma Ministerului Sănătății, se dedică în totalitate persoanelor dragi. Mai mult decât atât, ministrul Sănătății s-a străduit, pe cât posibil, să-și țină soția și fiul cât mai departe de lumina reflectoarelor și de presiunea mediatică.

Și-a cunoscut soția în liceu

”Am fost colegi de liceu și n-am fost prieteni. Prieteni am fost trei ani mai târziu, când eram studenți. Atunci am fost patru ani prieteni și apoi am cerut-o în căsătorie. Sunt niște ani de care-mi amintesc cu plăcere. Am cerut-o de soție într-un mod simplu, cu un inel, întrebând-o dacă vrea să fie soția mea, era un om pe care-l cunoșteam de ani de zile. Ne-am căsătorit la 12 ani de când ne-am cunoscut. Mi-a fost alături tot timpul, îmi este în continuare, mă înțelege”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi24.

Citiți și:  Deputata Laura Vicol ȘOCHEAZĂ, după declarațiile HALUCINANTE ale lui Nelu Tătaru: Mă leg de ușile spitalului, îmi dau foc

Rodica, soția lui Nelu Tataru, a studiat la Liceul Sanitar Suceava, apoi a urmat cursurile Facultății de Farmacie. Se pare că nu doar dragostea i-a unit pe cei doi, ci și domeniul sanitar.

Sursa: cancan.ro

140 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU