Cine este Abi Talent, “Regele pă România”. Eroul puștanilor la 30 ani de la Revoluție

“Regele pă România” vine din Buzău și rupe tot. Are Gucci în picioare, Rolex cu diamante, nu suportă mirosul de fraier și este asaltat de zdrențe.

Așa se descrie, prin versuri, Abi Talent, un puști fenomen din Buzău care este urmărit de vreo 600.000 de persoane pe Youtube. M-am documentat o oră să înțeleg de ce este idolul puștilor de 17-18 ani.

Pe 1 ianuarie 2020, a lansat melodia “Rolex”. Deja rupe topurile, iar versurile ne explică de ce suntem ultimii fraieri la testele PISA.

“Mi-a zis: hai vino încoace

I-am zis: lasă-mă, fă, în pace!

Zdreanța nu mă lasă în pace (zice Abi în timp ce mimează niște pumni spre telefon). I-am dat block și după i-am dat capace.

Că lui Abi n-ai ce face. Îi place s-o bat cu curea Versace.

A pus mâna pe mine, i-am zis: dă-te, fă, că-i Gucci.

A pus mâna mai jos, a văzut că-s de firmă blugii.

Hai, fă, dă-mi jos blugii, uuh.

Abi, interlop.

Abi când zâmbește, zdreanța se topește.

Și la câte zdrențe are, cred că Abi-i pește”.

Fanii sunt în delir. Comentariile din josul videoclipului arată că tinerii aplaudă noua piesă. Lumea îl știe după melodia “Papuci Gucci”. Abi din Buzău cântă despre el, vorbind la persoana a treia.

“Zdrențele mor după mine, nu se pot abține/ Dă-te mare, Abi, papuci Gucci în picioare, Abi/ M-am lăsat de școală/ V-am băgat în boală/ La 17 ani Abi are tot ce vrei/ Știi că tata e Satana, iar Abi-i copilul lui/ Miros a Dior, baby simt că mor/ Las-o mai ușor / Că îți dau omor / Zdreanțo, zici că ești Iisus / Zdreanțo, ești bătută în cui / M-a văzut femeia ta în oraș / Instant m-a iubit / M-a văzut, te-a părăsit / Altă zdreanță n-ai găsit”.

Citiți și:  PEȘTII AU PICAT ÎN PLASĂ: Tatăl manelistului Abi Talent, reținut alături de concubină și cei din clanul Ciulică. Au câștigat sume fabuloase din proxenetism și ghicit

O parte din videoclipul care l-a făcut celebru este filmat în Piața Daciei din Buzău unde se află Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989. Mi se pare în grafic că doar deh… Abi este un erou al generației sale. La 30 de ani de la Revoluție avem dreptul să-l avem erou chiar și ”pă” Abi.

Abi s-a lăsat de școală, are doar opt clase, dar asta nu l-a împiedicat să întoarcă banii cu lopata. A încercat să intre la liceu, a obținut media de admitere 5,43, dar apoi a abandonat ideea de a-și toci coatele pe bănci și a ales să fie Regele Youtube-ului. Are concerte, tinerii vin să-l asculte, ia și 4000 de euro pentru o prestație. Tatăl lui Abi Talent a făcut și pușcărie, iar acum își continuă afacerile prin Buzău.

Evident că și pe Instagram Abi este pe val. Are peste 300.000 de urmăritori, iar el, acum, nu urmărește pe nimeni. Asta până recent… Abi urmărea două persoane pe Instagram printre care Klaus Iohannis. Acum, regele pă România s-a lăsat de politică, cel puțin pe Instagram.

Citiți și:  PEȘTII AU PICAT ÎN PLASĂ: Tatăl manelistului Abi Talent, reținut alături de concubină și cei din clanul Ciulică. Au câștigat sume fabuloase din proxenetism și ghicit

Până una alta, poate vă întrebați de ce promovăm ceea ce unii dintre dumneavoastră numiți incultură. Răspunsul este simplu: Abi e de-al nostru, versurile pe care le cântă nu-s departe de ce cânta BUG Mafia prin anii 2000. Cu ce e mai prejos Abi Talent cu “zdrențele lui și papucii Gucci” față de BUG Mafia și piesa “Ți-o dau la m#ie”?

Abi Talent este idolul generației care vine tare din urmă. Și Abi îi învață un lucru pe puștii de 17-18 ani: cu șmecherie și fără școală faci bani. Ce șanse mai are un elev să asculte de un profesor care câștigă 2000 lei lunar când îl vede pe Abi cum se joacă cu banii, după ce s-a lăsat de școală, și poartă papuci Gucci?

“V-am dat clasă cu opt clase… s-a terminat șmecheria… sunt rege pe România… tu încă plătești chiria/ Abi face într-o lună cât face tac-tu pe an/ Sunt din neam de argintari / Știi că stau cu cămătari”, zice Abi, regele pă România. Sursa – DC News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *