Cine dezgroapă MORȚII în Delta Dunării? Locuitorii sunt ÎNGROZIȚI

În ultimele zile, o situație de-a dreptul ieșită din comun, se petrece în Delta Dunării în localitatea Caraorman. Morții sunt scoși din mormintele unde își duc somnul cel de veci. Vina pentru această grozăvie o poartă șacalii.

Aceștia s-au înmulţit necontrolat decimând populația din zonă. Epidemia de pestă porcină din județul Tulcea a fost un adevărat festiv pentru șacali. Au devorat toate cadavrele de mistreți și atacă în continuare animalele din gospodăriile oamenilor. Mai nou, au început să sape la morminte.

“Am găsit mormântul unei mătuşi săpat şi capacul de la sicriu ros de colţii animalelor. Au reuşit să smulgă capitonajul interior al sicriului, ca să ajungă la trupul înmormântat. E de neimaginat aşa ceva. Parcă suntem în filmele de groază”, a declarat o localnică din Caraorman pentru tulceanoastra.ro

Oamenii Deltei se arată îngroziți de faptul că animalele sapă mormintele noi şi relativ noi, de maxim doi ani, dezgroapă cadavrele și le mănâncă. În cimitirul din localitate, în funcţie de cotele apelor, gropile au adâncimi diferite, de până la doi metri. E doar o chestiune de zile, probabil, până când şacalii vor reuşi să dezgroape morţii şi să îi mănânce.

“Noi am demarat vânătoarea. Până la ora actuală, pe teritoriul rezervaţiei s-au vânat 57 de şacali. Vânătoarea la şacal nu se poate face decât în cadrul acestei operaţiuni pe pesta porcină. Îi aşteptăm pe cei de la Direcţia Silvică, deoarece suntem la stadiul de licitaţie, pentru a continua vânătoarea. Voi avea şi discuţii cu biologii, să vedem ce e de făcut. Suntem în procesul de continuare a vânătorii! Vom vedea şi ce va fi cu licitaţia, pentru că până acum nu s-a prezentat nimeni. Trebuie să ne mişcăm repede, demaram procedura cu Direcţia Silvică şi ne apucăm de treabă! Am deja ca prioritate zero această problemă de la Caraorman,” a declarat pentru tulceanoastra.ro, Mălin Mușetescu, Guvernatorul Deltei Dunării.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu