“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

Ghici cine construieste capcane artizanale cu care să nenorocească românii. POLITIA NU FACE NIMIC

cpc

Pieton sau automobilist, orice bucureștean a riscat să se accidenteze din cauza capacelor de canal care adesea lipsesc de pe străzi. Un pericol iminent sunt canalele descoperite de pe trotuare unde copiii mici, în special, pot să cadă. Această situație este generată în mare măsură de furturi și mai puțin din cauza deteriorării capacelor.

Este unanim recunoscut faptul că țiganii au întipărit în codul genetic furtul, crima și frica de săpun.

De multe decenii țiganii poartă un război asimetric contra românilor.

Singurul lor pretext este ura față de modul de viață al românilor.

Pentru felul decent în care se îmbracă și refuzul lor de a asculta manele.

Acestea sunt păcate capitale în mintea țiganului.

Având prea mult timp liber, acești macaci creează capcane letale.

Hoții topesc capacele de fontă în furnalele construite de ei. Pe șoselele pe direcția București-Târgoviște, mai exact în comuna Conțești, se vede în permanență cum se ridică un fum gros. Comuna este locuită numai de romi. Acolo, niciodată Poliția sau Jandarmeria nu au făcut o razie adevărată. Țiganii topesc diverse chestii. Capacele sunt mai întâi sparte cu barosul în mai multe bucăți și apoi topite. Fonta topită se toarnă într-o anumită formă și este apoi vândută.

Surse din Poliție spun că există o rețea în București a Clanului Drezaliu, „un țigan care se ocupă de fier vechi și locuiește în Prelungirea Giulești“. Oamenii legii spun că Drezaliu și-a făcut chiar și o topitorie în Jilava. „Unii țigani colectează capacele, le sparg și așa sparte le duc la centrele de colectare. Sunt obligați să le spargă pentru că REMAT nu are voie să le colecteze dacă sunt întregi. De obicei, circulă seara cu mașini de genul dubițelor transporter, a căror dușumea este decupată. Se postează în staționare pe avarie deasupra capacelor, le trag înăuntru prin podeaua decupată și le duc la topitoria lui Drezaliu.

Niciodată nu îi prinde nimeni, dar nici nu se vrea. Așa se pot toca bani mulți. Cu cât se distrug mai repede capacele, ele trebuie înlocuite. Este o filieră Primărie – Poliție – Apa Nova. Este o afacere din care mănâncă multe guri“, spune un reprezentat al Poliției, sub protecția anonimatului. Potrivit acestuia, fonta topită este transformată în lingouri și apoi este vândută la diverse oțelării. „Capacele vechi înlocuite de către Apa Nova Bucureşti sunt considerate deşeuri şi se predau firmelor de reciclare, ele nefiind embleme urbane“, precizează operatorul de apă și canal. – Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.