“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATI

Cine candideaza la șefia DNA: Cine este și ce avere are „prietena” lui Kovesi

florentina mirica laura kovesi

Luni, 23 iulie, este ultima zi pentru depunerea candidaturilor, la Ministerul Justiției, pentru a intra în concursul pentru ocuparea funcției de procuror-șef al DNA. Deși toată lumea pare să o susțină pe Anca Jurma pentru această funcție, marea surpriză a venit din altă parte.

Prima persoană interesată de șefia DNA este nimeni alta decât controversata Florentina Mirică, un procuror foarte apropiat de Laura Codruța Kovesi, dar care a fost implicat în foarte multe scandaluri. Aceasta a fost anchetată de Inspecția Judiciară pentru că, în dosarul lui Gabriel Oprea, ar fi dezvăluit, din greșeală, numele unui martor cu identitate protejată.

Mirică a avut în mână dosare grele precum cel al lui Gabriel Oprea, dar și cel al fostului șef al ”Doi și-un sfert”, Petre Tobă. De asemenea, Florentina Mirică a anchetat marile dosare în care au fost judecați judecători sau procurori de renume.

Conform declarației de avere completate în anul 2017. Aceasta deține împreună cu soțul său o casă de vacanță de 140 mp, un teren intravilan de 2.500 mp și altul extravilan de 2.500 mp în comuna Cobia, județul Dâmbovița.

La capitolul automobile, aceasta nu sta deloc rău. Mirică deține un autoturism Mazda CX3, achiziționat în 2015, și o Skoda Fabia, achiziționată în 2011, prin leasing.

Potrivit declarației sale de avere, în anul fiscal anterior completării declarației de avere, Florentina Mirică a încasat o indemnizație de procuror în valoare de 143 909 lei și diferențe salariale de 10 000 lei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.