Cine a fost dragostea vieţii regretatei jurnaliste Cristina Ţopescu. Ce dramă a trăit în ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Ţopescu a murit. Regretata jurnalistă iubea animalele, iar toată viaţa şi-a dedicat-o necuvântătoarelor care îi erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminică seară, într-o intervenţie la România TV, despre cea care i-a fost prietenă timp de mai mulţi ani, dar care s-a stins în singurătate.

„Toată viaţă şi tot venitul ei îl dedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina a trecut printr-o mare dramă. O depresie, care s-a accentuat şi din cauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă. Era foarte greu să faci un program comun cu ea seara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a povestit dr.Monica Pop.

Pe pagina de socializare a prezentatoarei TV se găseşte o postare din 2013 în care aceasta apare alături de câinele Fix pe care îl numeşte dragostea vieţii mele şi spune că tot ce face pentru ceilalţi câini o face în amintirea lui. În fotografie, Cristina Ţopescu apare alături de un ciobănesc german, un patruped care a murit de cancer. De altfel, ultimele clipe din viaţa, Cristina Ţopescu le-a petrecut în compania căţeilor săi, două dintre animalele de companie pe care le avea fiind găsite fără viaţă în dormitorul jurnalistei. Patrupedele şi-au dat ultima suflare lângă cea care îi îngrijise şi îi iubise mai mult decât orice pe lume.

Vedeta TV Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani. Ea a fost găsită în casă fără viaţă, duminică seară, 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliţie pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informaţia a fost confirmată de poliţie şi de către şeful Ambulanţei din Bucureşti. Conform Poliţiei, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.