Cinci tigani, au fost bătuţi cu bâtele de baseball în propria casă in Irlanda

Cinci tigani din Romania au fost tinta unui atac, în Irlanda de Nord. Acestia au fost bătuţi în propria casă, de mai mulţi tineri înarmaţi cu bâte de baseball.

Atacul s-a produs în Newtownabbey, duminică seară.

Mai mulţi tineri înarmaţi cu bâte de baseball au spart ferestrele locuinţei tiganilor, apoi i-au atacat pe cei aflaţi înăuntru.

O vecina a povestit că în momentul în care a intrat în casă erau urme de sânge peste tot. Unul dintre tigani avea capul spart şi un picior rupt.

“Când am intrat în casă, ferestrele erau sparte, era sânge peste tot. La etaj, mai mulţi copii erau într-o cameră înspăimântaţi. În dormitorul principal, un tânăr de 28 de ani era întins pe jos cu răni grave la cap. A fost bătut cu bâtele de baseball şi părea că unul dintre picioare e rupt, iar un umăr era dislocat. Avea o rană, ori era tăiat, ori împuşcat. Sângera foarte tare, plângea şi era în stare de şoc. Erau scene de groază, nu am mai văzut niciodată aşa ceva”, a declarat femeia.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *