Cinci tigani, au fost bătuţi cu bâtele de baseball în propria casă in Irlanda

Cinci tigani din Romania au fost tinta unui atac, în Irlanda de Nord. Acestia au fost bătuţi în propria casă, de mai mulţi tineri înarmaţi cu bâte de baseball.

Atacul s-a produs în Newtownabbey, duminică seară.

Mai mulţi tineri înarmaţi cu bâte de baseball au spart ferestrele locuinţei tiganilor, apoi i-au atacat pe cei aflaţi înăuntru.

O vecina a povestit că în momentul în care a intrat în casă erau urme de sânge peste tot. Unul dintre tigani avea capul spart şi un picior rupt.

“Când am intrat în casă, ferestrele erau sparte, era sânge peste tot. La etaj, mai mulţi copii erau într-o cameră înspăimântaţi. În dormitorul principal, un tânăr de 28 de ani era întins pe jos cu răni grave la cap. A fost bătut cu bâtele de baseball şi părea că unul dintre picioare e rupt, iar un umăr era dislocat. Avea o rană, ori era tăiat, ori împuşcat. Sângera foarte tare, plângea şi era în stare de şoc. Erau scene de groază, nu am mai văzut niciodată aşa ceva”, a declarat femeia.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile