CIFRE ŞOCANTE

O cifră relevantă și revelatoare: peste 100 milioane EUR/lună costă ajutorarea refugiaților ucraineni de pe teritoriul României. Asta înseamnă mai mult de 1.2 mld. EUR/an.

Deh, costă întreținerea proprietarilor bolizilor de lux! Acestei sume ar trebui să-i adăugați ajutoarele pe care România le dă direct Ucrainei din punct de vedere militar, ajutoarele civile(de ex. generatoare) și alte facilități(precum acea deschidere largă a porții pentru produsele lor îndoielnice care au distorsionat piața internă și riscă să-i falimenteze pe românii din agricultură și din alte domenii conexe). Acestor cifre faraonice li se adaugă și altele, date discret sub formă de bani sau servicii.

Pentru ce? Pentru ca Plăvanul să joace antinațional în nebunia cu Canalul Bîstroe. Pentru ca românii din Ucraina să fie în continuare batjocoriți și discriminați. Dăm noi niște bani, dar și primim. Pe cocoașă, desigur!

Citiți și:  În afara tancurilor, Occidentul a scos cea mai devastatoare armă pe care-o mai deţine

Notați undeva cifrele pe care vi le-am spus pentru momentul în care vi se spune franc în față că nu mai sunt bani și că sunteți vinovați pentru „excesele” pe care le-ați făcut. Cum care excese? Ați respirat, ați băut apă s.a.m.d.

Dan Diaconu

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu