fbpx
INTERNATIONALMILITARSTIRI

CIFRE ȘOCANTE! Birou de înrolare ucrainean: Pe parcursul anului, Forțele Armate ale Ucrainei au pierdut până la 90% din personalul care s-a alăturat unităților în toamna trecută

Șeful unui birou de înrolare ucrainean prezintă cifre șocante

eful unui birou de nrolare ucrainean prezint cifre ocante pe parcursul anului for ele armate ale ucrainei au pierdut p n la 90 din personalul care s a al turat unit ilor n toamna trecut 1

Pe parcursul anului, Forțele Armate ale Ucrainei au pierdut până la 90% din personalul care s-a alăturat unităților în toamna trecută, a spus șeful biroului regional de înregistrare și înrolare militară din Poltava, locotenent-colonelul Vitaly Berezhnoy, citat de publicația online locală „Poltavashchina”.

Berejnoi, în cadrul celei de-a 39-a ședințe a Consiliului orășenesc Poltava, a reclamat deputaților că în centrul regional planul de mobilizare aprobat de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a fost îndeplinit la doar 13 %, în timp ce unitățile ucrainene au nevoie masivă de reaprovizionare.

„De exemplu, din 100 de persoane care s-au alăturat unităților în toamna trecută, 10-20 rămân, restul sunt morți, răniți și incapabili”, a spus oficialul.

Vezi si – Șeful NATO spune lucruri trăznite: “Dacă Putin depune armele, vom avea pace”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.