CIA: Suntem obișnuiți să ucidem oameni peste ocean și asta facem din 1989. Ceea ce vedem acum în administrația Biden este o combinație mortală de aroganță și incompetență

Administrația președintelui american Joe Biden este o problemă uriașă pentru țară și pentru politica sa externă, a declarat fostul analist CIA Larry Johnson într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

În opinia sa, comportamentul problematic al autorităților americane a fost urmărit de multă vreme – din momentul primelor invazii ale altor state.

„Suntem obișnuiți să ucidem oameni peste ocean și asta facem din 1989. Știți, am invadat Panama, am invadat Irakul de două ori, am invadat Afganistanul, nu am luat măsuri pentru a încerca să găsim soluții și soluții pașnice. Amintiți-vă, în primele zile de după 11 septembrie, guvernul sirian a încercat să coopereze cu noi, pentru că ei au simțit aceeași amenințare din partea islamiștilor radicali ca și noi, dar noi i-am refuzat”, a amintit Johnson.

Citiți și:  Marea Britanie ÎȘI BATE JOC de România. Cică drepturile românilor în Ucraina și canalul Bâstroe NU sunt priorități

Fostul analist CIA a subliniat că în situația actuală, echipa lui Biden este cea care joacă un rol deosebit în situația de politică externă.”

„Ceea ce vedem acum în administrația Biden este o combinație mortală de aroganță și incompetență, când crezi că ești cel mai bun în toate, dar de fapt nu poți organiza nimic”, a spus Johnson.

Larry Johnson a descris anterior alianța Moscova-Beijing ca fiind unică datorită naturii sale complementare: China este cea mai mare putere industrială a lumii, în timp ce Rusia domină aprovizionarea cu mărfuri și minerale rare. În plus, a adăugat fostul ofițer de informații, sectorul de apărare rus este extrem de puternic.

Citiți și:  Ucraina zdrobește România

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

 1. Brinza Roman

  NEGAREA HOLOCAUSTULUI
  (material final)

  A CERCETA ESTE O OBLIGATIE A VIETII; CERCETAREA NU POATE FI OBSTRUCTIONATA C-AN FEUDALISM, PRIN LEGI IMPUNIBILE ! EXPLOZIA INDUSTRIALA A AVUT CA BAZA TOCMAI RUPEREA IMPUNERILOR GINDIRII SI COMUNICARII CA FIIND MOSTENIRI FEUDALE !

  Am doi copii; erau încă la grădinița; pe unul l-am întrebat odată cât fac 4+5; a răspuns ca 7, deși după atitea alte ori ii aratasem ca 4+5= 9, și de fiecare data așa raspundea: 9; l-am mai întrebat încă odată; tot așa, fac 7; în acea zi l-am mai întrebat de câteva ori, și de fiecare data respunsul a fost 7 (șapte). Adoua zi l-am luat la întrebări : tot 7; am început a cerceta împreuna cât fac 4+5, pe degete, și am ajun la concluzia ca 4+5=9 ! De atunci copilul a știut ca 4+5=9. A avut deci doua zile când CONFORM LEGII ARITMETICII, cum ca 4+5=9, ,,suma” nu a mai fost atât, ci 7 ! DUPA CE AM CERCETAT însă amândoi, AM CONSTATAT cum ca suma celor doua numere fac 9, și deabia acum, DUPA O CERCETARE, AM PUTUT STABILI CA LEGEA ARITMETICII SPUNE CA 4+5=9 ! DA AM CERCETAT CA SA STABILIM ADEVARUL SI SA AJUNGEM A-L IMPUNE CA LEGE: 4+5=9 ! Ce trebuia să-i fac eu copilului meu pentru ca doua zile a încălcat O LEGE A MATEMATICII, anume ca 4+5=9, SI NU 7 ? Să-l pedepsesc, să-l trag de urechi ?;sau să-i dau cu linearu în palma ?; NU !; am hotărât ca trebuie sa cercetam; și IN URMA CERCETARII, am stabilit adevărul, ADICA LEGEA: 4+5 nu fac nici 7, nici 8, nici 10; 4+5 FAC 9, iar pe viitor, INTOTDEAUANA 4+5=9 ! C-ASA-I LEGEA ARITMETICII ! Așa ca, ORI-DECITE-ORI EXISTA DUBII, SE POATE CERCETA, ANALIZA, pentru ca și ACEASTA ACTIUNE DE CERCETARE MATEMATICA, ESTE O OBLIGATIE; O LEGE DECI ! Iar a avea dubii, este O NECESITATE A VIETII, și asta pentru a fi sigur ca nu greșesc, PENTRU A-MI INTARI SIGURANTA EXISTENTEI, o chestie ABSOLUT NECESARA VIETII ! Așa ca tot ce am stabilit mai sus, deci ce am dezvoltat până aici, prin prisma motivatiei, se incadreaza în GINDIREA LOGICA, și implicit IN COMPORTAMENTUL LOGIC !
  A CERCETA ESTE O OBLIGATIE A VIETII; CERCETAREA NU POATE FI OBSTRUCTIONATA C-AN FEUDALISM, PRIN LEGI IMPUNIBILE ! EXPLOZIA INDUSTRIALA A AVUT CA BAZA TOCMAI RUPEREA IMPUNERILOR GINDIRII SI COMUNICARII CA FIIND MOSTENIRI FEUDALE !
  ,,HOLOCAUST= jertfa adusă zeilor în antichitate, constind în arderea integrala a animalului sacrificat”.
  Ce știu din datele iesite la lumina din comunicarile comunitatilor evreiesti, este ca în lagarele de concentrare (exterminare) germane din Al Doilea Război Mondial, AU MURIT 6 MILIOANE DE EVREI, majoritatea prin ardere (incinerare); sa consideram ca numa jumătate din ei au fost incinerati, adică 3 milioane; dacă incinerarea s-a făcut cu combustibil lichid, și cum cadavrele erau slabe, fără grăsime, și considerind ca pentru un cadavru ar fi necesar o cantitate de carburant de 13 litri, rezulta ca pentru arderea tuturor cadavrelor ar fi necesar o cantitate totala de 3.000.000x 13=39.000.000 litri combustibil, benzina sau motorina, adică 39.000 tone, respectiv un întreg vapor cisterna a acelor vremuri ! FOARTE MULT !; cu atât mai mult, cu cât Germania era în stare de război, deci avea nevoie stringenta de carburant la motoare ! LOGICA spune ca Germania nu-și permitea așa ceva; da și ca exterminarea atitor oameni ridica mari probleme cu soluția pentru rezolvarea lor; și am luat în calcul NUMA JUMATATE din numărul de morți, NU cei 6 milioane cât s-a declarat, ca dacă lasam 6 milioane, ar rezulta un necesar de combustibil de 39.000x 2= 78.000 tone motorina (benzina) ! LOGICA imi spune ca ceva nu este în regulă cu atât de multe cadavre incinerate !
  A doua problema privind HOLOCAOSTUL este legată de acest NUMAR FOARTE MARE DE MORTI; Germania era în război, și ca atare avea o nevoie teribila de forța de munca; CE SENS AR FI AVUT SA-I OMOARE PE DETINUTI, CIND II PUTEA FOLOSI CU MARE SUCCES LA INDUSTRIA DE RAZBOI, cum s-a și întâmplat ?! Am o inregistrare cu o ruda de-a mea, J.A., care a stat în tinerețe în Germania în perioada războiului; a lucrat ca lăcătuș într-o uzina de camioane, militarizata, ca toată industria germana; în hale găseai muncitori, tehnicieni, contabili, ingineri, de toate nationalitatile: francezi, englezi, evrei, ruși, polonezi, americani, etc; dintre aceștia, cei cu funcții tehnice, maistri, tehnicieni, ingineri, lucrau și la proiectare, da și în halele de fabricatie, NU și la montaj, însă erau întotdeauna în subordinea unui inginer neamt; regula era: ,,Munceste încet, cu atenție; nu te grabi”. În perioada cât a lucrat acolo nu a văzut nicio acțiune violența din partea germanilor fata de prizonieri; mai degrabă a văzut tineri nemți scandalagii pe strada, da care imediat au fost preluați de poliție. Mâncarea era rationalizata la toată lumea, inclusiv la nemți; în hale erau cantine pentru toți, unde nemții serveau masa separat; tot în regim rationalizat; cât a stat acolo a făcut foame permanent. Deci și evreii, aveau Insigna lui David, lucrau în fabrici.
  A treia problema o constituie hrana; în Germania totul și pentru toți, era rationalizat (cartele); până la izbucnirea războiului nimic nu era rationalizat; ,,Se traia extraordinar de bine”. O data cu rationalizarea, regula era așa: pentru cei din spatele frontului, minimum de hrana trebuia sa asigure minimum de supraviețuire; pentru prizonieri, minimum de hrana trebuia să fie la nivel de maximum supraviețuirii; la stricta nevoie dela aceștia urma sa se taie din potii pentru a se trimite pe front; deci lagarele au fost cele ce au suportat cel mai intens așa ceva: lipsurile.
  A patra problema; in legătura cu fenomenul holocaust, arderea. În lagarele din Rusia, pe Volga, prizonierii CARE IESEAU LA MUNCA primeau hrana CIT SA TRAIASCA; munca NU era obligatorie; da CINE NU iesea la munca, primea hrana SPECIAL CA SA MOARA ! PROBABIL ca și în lagarele germane , cei ce nu mai ieseau la munca din motive diverse, bolnavi incurabili, etc (aici munca era obligatorie), pentru a nu se mai chinui, DA SI CA SA NU MAI CONSUME ALIMENTE care erau foarte scumpe (stare de război), erau eutanasiati, și apoi incinerati; eutanasierea este REGULA , CE A FOST, ESTE, SI VA FI, întotdeauna valabilă, IN ORICE SITUATIE CRITICA, INCLUSIV IN CLIMAT DE PACE , SI PENTRU ORICARE STAT, indiferent de regimul politic !
  A cincea problema o reprezintă costurile de transport de la domiciliul evreilor, la lagarul luat în considerare; aceste costuri includ cele privind hrana (chiar și slaba cum era), transportul cu trenul pe sute și mii de kilometri, apoi cazarea la lagar, și din nou hrana în lagar, plus utilitatile:imbracaminte specială (cu zebre), încălzire, etc. Toate aceste costuri se ridica la sume uriașe, deloc neglijabile, mai ales pentru situația starii de război; dacă ele nu sunt compensate rentabil, totul apare ca un mare balast nefunctional pentru starea de război; și atunci LOGICA spune CA DACA ASTA ERA SCOPUL STRICT al germanilor, UCIDEREA EVREILOR, pentru germani ar fi fost incomparabil mai rentabil ca încă din locurile de plecare, populația evreiasca să fie ucisa în imediata apropiere, în gropi comune, ASA CUM AU FOST multe-multe altele în cursul istoriei; ori NU S-A INTIMPLAT ASA; POPULATIA EVREIASCA A FOST PUSA LA MUNCA OBLIGATORIE IN LAGARE, SI ASTFEL EA NU NUMAI CA S-A AUTOINTRETINUT, DA A PRODUS PROFITURI URIASE GERMANIEI ! IN ACEST FEL, URMIND FIRUL LOGICII, SE EXCLUDE ACTUL COLECTARII EVREILOR DE PE TERITORIU SI TRANSPORTAREA LOR IN NISTE CENTRE STABILITE SPECIAL PENTRU A FI UCISI ! În paragraful 4 am și arătat marturia unui roman, cum ca în fabricile germane evreii munceau în toate sectoarele industriale, și în toate domeniile, inclusiv ca tehnicieni și ingineri; și în acest sens sunt suficiente marturii ale occidentalilor chiar.
  A sasea problema; Hitler a dat dispoziție (lege) ca experimente pe oameni SA NU se faca, decât în caz STRICT când subiectul în cauza (experimentatul) poate salva o comunitate întreaga; știu ca s-a aplicat și în lagare, da nu știu în ce măsura s-a respectat.
  A saptea problema: cum se face ca notificari, inclusiv cărți, despre viața în lagarele germane, NU au apărut și din partea altor nationalitati (inclusiv tigani) și care cum e și normal, ar trebui sa concorde cu ceea ce spun evreii ? Inclusiv din partea nemtilor, cei ce au fost ca militari incartiruiti acolo, dela soldati la colonei, c-au fost cu zeci-si-zeci de mii !; nu le-a cerut nimeni să-și scrie memoriile din acea perioada, sau măcar frinturi ?; măcar cineva sa fi adunat depozitii de-ale lor, c-ar fi fost interesant, ca fiind punctul de vedere al unuia ce se prezinta ca opus ,,evreului” ?! Îmi amintesc ca cu câteva zeci de ani în urma (anii ‘60 ?) citisem ceva consemnari din partea nemtilor din care rețin ca în lagare evreii erau cazati separat de rest nationalitatI; ca la femei, sefe de bloc (cazarma) erau tot evreice și ca se purtau foarte dur cu restul femeilor; apoi ca deși trăiau în regimul acela restrictionat, femeile se preocupau constant de frumusețe.

  ,,HOLOCAUST= jertfa adusă zeilor în antichitate, constind în arderea integrala a animalului sacrificat”.
  <<>>

  Deșteapta lege ! Poate lovi în oricare parte a Europei, ASA CUM A LOVIT LA NOI, NOI CE AM AJUTAT ATIT DE MULT PE EVREI !, da și peste tot unde sunt minoritati evreiesti, NUMAI PRIN INSTALAREA ei pe teritoriul respectiv ! Și NUMAI de l-ai imbrincit pe evreu cu ani în urma, și acesta incepe DUPA acei ani a tipa cum ca l-ai persecutat, maltratat, jignit, etc. ASA CUM SE INTIMPLA IN MOD NORMAL IN VIATA (ca și ei s-au bătut intre ei, ca doară IS OAMENI, ba chiar s-au și împușcat !) și cere evreul în Parlament introducerea unei legi tip Holocaust, care devine promulgata, RESPECTUL (inclusiv autocontrolat), PLECACIUNEA, SUBORDONAREA MENTALA FATA DE EVREI, ESTE ASIGURATA ! UN FEUDALISM zicem noi pentru lumea de azi !; da UN FEUDALISM EFICIENT ACTULUI DE DOMINARE SOCIALA ! ORICARE cetatean neevreu are tendinte și manifestari, chiar și inconstiente, DE A RESPECTA PE APROAPELE LUI EVREU, PENTRU CA E ,,EVREU”, CHIAR SI CIND ACESTA GRESESTE (ca doară e OM și el ca toată lumea !) ! În final, UN FEUDALISM CE SIGUR IN TIMP ARE TENDINTE SPRE RASISM, SPRE IZOLAREA UNEI PARTI A POPULATIEI FATA DE REST, CEA EVREIASCA, DA PE O TREAPTA SUPERIOARA RESTULUI, CEI NEEVREI ! IN FINAL, UN AFRONT DUR LA ADRESA LEGII SOCIALE CE PREVEDE ,,OMOGENIZAREA SOCIALA”, lege ce e introdusa de libera circulatie a marfurilor, a capitalului, a oamenilor; în concluzie, introdusa de PRODUCTIA DE MARFURI !; întocmai așa cum prevede materialul BAZA PROGRESULUI OMENIRII. MISCAREA REGULILE ROMAANE !

  ,, Negarea HOLOCAUSTULUI…”; recunosc ca până mai de curind am interpretat cuvintul ,,holocaust” ca fiind executarea de către o autoritate, în cazul nostru germanii, a actiunii de omorire INTENTIONATA, a unui numar mare și foarte mare de oameni, pe diverse motive ce nu-și au o justificare conform cu principiile vremurilor în care trăim; pentru ca ucideri în masa s-au făcut multe de-a lungul istoriei, și multe dintre ele NU AU FOST CONSIDERATE HOLOCAUST, CI CEVA NORMAL, FIRESC !;asta pentru ca principiile au fost altele. Dacă raminem pe considerentul CA HOLOCAUSTUL INSEAMNA OMORIREA IN MASA A UNEI COMUNITATI, CU SAU FARA INCINERARE, atunci CELE MAI MARI HOLOCAUSTURI SINT RAZBOAIELE; SI CEL MAI MARE HOLOCAUST DIN ISTORIE ESTE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL ! NU ? Iar mai recente HOLOCAUSTURI, ar fi Războiul din Ucraina; da nu putem uita altele și mai mari, cum ar fi Războiul din Vietnam (4.000.000 de morți și mutilati); Războiul din Irak, Libia, etc.; iar la mai vechi HOLOCAUSTURI, am putea porni cu cele desfășurate de generalul Moise, când a condus armatele faraonului egiptean în luptele cu vecinii, când prizonierii ce nu erau acceptați ca sclavi, erau spintecati în masa, batrini, mame, copii ! Stiti care era principiul lui Alexandru Macedon ? Cetatile CE NU vroiau a se preda si erau cucerite, locuitorii lor erau decapitati în totalitate: bărbați, femei, copii; principiul a fost urmat fără scrupule și de romani; a fost copiat apoi de Cavalerii Teutoni, care au măcelărit în drumul lor, FARA MOTIV, pe toți evreii găsiți, pentru simplul fapt (azi neacceptat; da atunci a fost considerat ceva grav) ca l-au biciuit și rastignit pe Isus; tot așa au procedat și musulmanii, da și mongolii sub Gingischan.
  ,,NEGAREA Holocaustului….’’; deci NU se poate nega ,,public’’cum ca în lagarele germane a existat holocaustul !; a fost aplicat tuturor nationalitatilor din lagar, sau numai evreilor ? Dece bunaoara tiganii care au fost puși pe același plan cu evreii, și tratați identic, NU SOLICITA SI PENTRU EI HOLOCAUSTUL ? Cum pot eu sa port PUBLIC, adică în prezenta a încă 2 interlocutori o discuție avind ca tema REALITATEA holocaustului, pentru ca dacă toți vorbim NUMAI AFIRMATIV, ASA CUM NE OBLIGA LEGEA înseamnă CA NU PUTEM DESFASURA NICIO DISCUTIE, CI DOAR NE APROBAM UNUL PE ALTUL LA INFINIT ! Se spune ca Statele Unite sunt cea mai mare putere din Lume; O MINCIUNA !; CEA MAI MARE PUTERE DIN LUME, ESTE ISRAELUL ! Ca atare, PROPUN, luind cu mine alături toți romanii evrei (7.000 !), sa cerem Parlamentului inaintarea unei Ordonante de Urgența identica cu cea cu numărul 31/2002, cu consecinta traducerii intr -o lege SIMILARA cu Legea 107/2006 și corectata similar cu Legea 217/2015, da evident sub alt numar, și undeva un articol 6 ce sa sune cam asa: <>. Întrebarea LOGICA este: POATE CINEVA DIN ROMANIA SA CONTESTE CA ISRAELUL E MAI PUTERNIC DECIT STATELE UNITE ? SA DOVEDEASCA ! CA SI DE DOVEDESTE, ,,TOT NU DOVEDESTE !”, INTRUCIT NU ARE VOIE SA INCALCE PRIN DISCUTII LEGEA, INTRUCIT INCALCA Art.6 : ,,Negarea, contestarea,..prin orice mujloace, în public, a superioritatii militare a Israelului fata de Statele Unite, ori a efectelor acestuia, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, ori cu amenda.” No mai romane !; mai zi ceva ! Așa ca, cercetatorul, CEL CE TREBUIE SA DOVEDEASCA CUM CA NU E ASA, NU ARE VOIE SA DISCUTE PUBLIC INCERCIND SA CONTESTE ACEASTA LEGE !; CEA A SUPERIORITATII ISRAELULUI ! Asta este ! În concluzie… ne pisam pe ea LOGICA, ca se adevereste o alta ,,Lege”: ,, LOGICA ARE O LIMITA: SISU și PISTOLU”, la care trebuie adaugata și amenda și puscaria! Așa ca ,,Legea” trebuie sa sune altfel: ,,LOGICA ARE O LIMITA: AMENDA, PUSCARIA, SISU, și PISTOLU !”.
  Va dați seama DE ABERATIE ? UNDE A FOST MINTEA JUSTITIEI viza-vi de HOLOCAUST ?
  Așa s-a întâmplat și în perioada INCHIZITIEI: geaba Geordano Bruno și-a susținut conceptul cum ca NU PAMINTUL ESTE CENTRUL UNIVERSULUI SOLAR, CI SOARELE, SI CA IN JURUL ACESTUIA SE INVIRTE PAMINTUL ! Inchizitia NU L-A IERTAT; a declarat… NU !; FIINDCA IN BIBLIE NU SCRIE CA PAMINTUL SE INVIRTE IN JURUL SOARELUI !; IAR ASTA CONSTITUIE INALTA TRADARE, O EREZIE !; ceea ce conform regulilor de atunci, INSEMNA MOARTEA !; cum s-a și întâmplat. Așa ca se poate spune lejer, CA AZI, LA INCEPUT DE MILENIUL TREI, IN ANUL 2023, ROMANIA A INTRAT PRIN LEGEA PRIVIND IMPLANTAREA IN MINTEA OAMENILOR A FENOMENULUI HOLOCAUSTULUI, DIN NOU DUPA CITEVA SUTE DE ANI, INTR-UN NOU SISTEM DE INCHIZITIE ! Va dați seama unde am ajuns, UNDE AM AJUNS NOI TOTI, OAMENI CU SCOALA, OAMENI CITITI ?; ca azi așa suntem, CU SCOALA ! UNII CHIAR CU INALTE TITLURI ! Oameni buni; ISI BAT JOC DE NOI, ROMANII, CEI CE-AU COMANDAT IMPLANTAREA UNEI ASEMENEA LEGI ! ,, Unde ești TU Tepes Doamne, Ca punund mâna pe ei, Să-i împarți în doua cete, În….”
  După 1990, încet și sigur, s-a încercat inducerea ideii ca după 1940 în Romania au avut loc acte samavolnice nejustificate împotriva romanilor evrei, ce s-ar fi lăsat cu peste 200 mii de dispăruți, ceea ce ar fi un adevărat holocaust; ca atare Romania se incadreaza la categoria tarilor cu holocaust pe teritoriu; drept pentru care la Muzeul Holocaustului din Israel, se spune ca o camera este afectată numai Romaniei (?); posibil…da NU JUSTIFICAT, și iată dece: probabil ca teritoriul cuprins pe harta este complet, adică cuprinde și nordul Ardealului ce a fost cedat Ungariei urmare a Pactului Ribentrop-Molotov, iar pe acest teritoriu unde nu mai aveau efect legile romane, ci cele unguresti, se știe ca au fost masive deportari de populatii către lagarele germane, unde etnicii evrei au fost majoritari; da NU romanii au făcut aceste deportari, CI UNGURII ! Și de se poate cumva, dece sa nu se ia bani și romanilor, știind ca pentru așa ceva statele plătesc sume uriașe Israelului pe ani buni. Dacă e așa, atunci acest procedeu de a obtine bani, se cheamă JECMANEALA !
  În anii ‘70, la invitația Marelui OM de Stat, Nicolae Ceausescu, face o vizita în Romania o delegație a Congresului Mondial Evreiesc, ocazie cu care Președintele acestei organizații a ținut neapărat SA ADUCA OMAGII SI MULTUMIRI STATULUI ROMAN PENTRU MODUL OMENOS SI EGALITARIST IN CARE A FOST TRATATA MINORITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA; DA SI PENTRU INALTUL SPRIJIN ACORDAT EVREILOR ORIGINALI DIN ALTE TARI CA AU TRANZITAT ROMANIA SPRE SUD, IN DRUMUL CATRE ISRAEL, IN NUMAR DE APROAPE O JUMATATE DE MILION DE PERSOANE ! O cifra impresionantă avind în vedere situația sensibila în care se afla Romania alături de Germania (azi e ușor sa pretinzi cu totul altceva, da în vremurile de atunci…). Acum, noi trebuie sa gindim ca acești oameni ai delegatiei ce au vorbit astfel prin vocea Presedintelui lor, au fost OAMENI BINE INFORMATI de către sevicii, inclusiv cele israeliene, pentru a inainta Romaniei astfel de aprecieri !
  Tot în anii ‘70, urmare a intiligentei politici duse de Romania pe plan mondial, sub directa coordonare a Omului de Statut Internațional, Președintele Tării, Nicolae Ceausescu, la propunerea Statelor Unite, Ceausescu accepta sa medieze relații intre Israel și unele tari arabe, da și cu palestinienii; așa se face ca Ministrul de Externe de atunci, Moshe Dayan, face o vizita în Romania, și primit fiind de Ceausescu, a ținut neapărat ca în numele guvernului și poporului israelian, sa aducă mulțumiri Romaniei pentru modul excelent în care evreii au fost tratati și sprijiniti, inclusiv în acțiunea de emigrare către Israel. Acum, sa gindim și noi: omul asta, M.Dayan, a știut ce spune ! N-a vorbit aiurea când ne-a lăudat atât de înalt ! A fost informat ca lumea de către Mosad. Se pare ca o atitudine similara a adoptat fata de Romania și fostul Presedinte Shimon Peres !; și dinsul sigur, BINE INFORMAT !
  Cu vreo citiva ani în urma, la postul b1TV ro. se prezinta ,,in direct” o echipa din trei persoane, toți buni vorbitori de limba romana; acești oameni, în numele evreilor (care?) cer INSISTENT fostului Ministru al Cultuii, Breaz Daniel, INFINTAREA IN ROMANIA A UNUI MUZEU AL HOLOCAUSTULUI ! Acum, după atita timp, se pune întrebarea: acești trei indivizi, AU STIUT SAU NU, DE ATITUDINEA EXTREM DE POZITIVA A UNOR INALTI DEMNITARI, ATIT AI COMUNTATII INTERNATIONALE A EVREILOR, CIT SI CEI AI STATULUI ISRAEL ? AU VENIT IN FATA ROMANILOR CA SA PREZINTE UN EVENTUAL JOC LA CACEALMA ? AU STIUT CA INCLUDEREA UNUI STAT IN ACTUL HOLOCAUSTULUI ADUCE RECUNOASTEREA INGLODARII TARII RESPECTIVE IN ACTUL INDATORARII CU SUME URIASE CATRE ISRAEL ? CUM SA GINDEASCA SI SA ANALIZEZE ROMANII ACESTE DOUA POZITII TOTAL DIFERITE, DIAMETRALE: PE DE O PARTE INALTI DEMNITARI CE ELOGIAZA ROMANIA, SI PE DE ALTA PARTE NISTE… (?)… CE VOR A INGLODA ROMANIA IN INTUNECIMEA VREMURILOR, SI S-O FACA DATOARE PE ANI BUNI SI PE BANI GREI, CATRE ISRAEL, ISRAEL CE DACA REUSEAU CEI TREI SA-L PROSTEASCA PE MINISTRUL CULTURII(numa ca ministrul a fost băiat deștept !), AR FI TREBUIT SA-I EXCLUDA DUR DIN COMUNITATEA EVREIASCA, MERGINDU-SE ZIC, PINA LA A ,,RASPUNDE CU CAPUL” (vorba frecventa a lui Stalin), CONSIDERIND COMPORTAMENTUL LOR CA O GRAVA JIGNIRE FATA DE TINUTA STATULUI ISRAEL DOVEDITA ANTERIOR PRIN GLASUL REPREZENTANTILOR LUI.
  Cercetări fundamentale CE INFIRMA ferm existența holocaustului în Romania le-a făcut Prof. Univ. Cristian Troncota.
  CERCETIND HOLOCAUSTUL din Romania, un OM a încercat sa vorbească cu lumea nostra, cea a romanilor, printr-o carte; OMUL a cercetat; a efectuat o acțiune LOGICA, ca asta înseamnă ,,cercetarea”, nu? Și sa vedeți ce-a pățit sarmanul OM: a intrat în brațele Legii Logicii : ,,LOGICA ARE O LIMITA: AMENDA, PUSCARIA, SISU, sau PISTOLU !”; îl cheamă Vasile Zarnescu.
  <> Preluare ,,INCORECTPOLITIC”.
  De trei ani, D-nu Zarnescu e trambalat tot în procese; iar soția tracasata continuu, din care cauza s-a îmbolnăvit grav; n-a rezistat ,,DEMOCRATIEI” ! FEUDALISME IN MILENIUL III !
  TEMA MATERIALULUI PREZENT AICI, AR FI TREBUIT SA FIE ATITUDINE OFICIALA A PRESIDENTIEI, A GUVERNULUI, A PARLAMENTULUI, BA CHIAR A ACADEMIEI ROMANE , ASA INCIT CEI TITULARIZATI IN ACESTE FUNCTII SA DOVEDEASCA CA REPREZINTA INTERESELE ROMANIEI, SI CA DECI, ISI RESPECTA INSTITUTIA CE O REPREZINTA !
  Obs. 1. Materialul prezent pune în discuție TEMEINICIA SI LEGALITATEA legii 217/2015; 2. Avind în vedere ca EXISTA Legea 217/2015, IN CIUDA dovezilor existente oficial și prezentate și în material, CUM ar trebui să mă uit eu, și nu numai, la ,,evrei” ? 3. Cineva TREBUIE sa cerceteze profund ,,SI IMPARTIAL”, ISTORIA EVREILOR, pentru A STI TOTI care au fost cauzele ce de-a lungul vremii, au dus la atât de multe progromuri împotriva lor !; poate ca una din cauze sa fi fost tocmai lupta lor ,,PENTRU PASTRAREA ,,IDENTITATII”, care SIGUR i-a dus la izolare, uneori una extrema, și care conform comportamentului social al acelor vremi, A DAT SANSA , UNEORI INEVITABIL, LA A CREA URA !; apoi restul…a curs delasine. 4.Probabil ca legea 217 a fost promulgata la insistenta și sub controlul ONG-urilor ce apartin unor structuri STRAINE din Romania, totul în conformitate cu ,,LIBERTATILE DEMOCRATIEI” și a faptului ca suntem în NATO; institutiile și cetatenii romani, au la rindul lor voie să se implanteze cu ONG-uri și IN ALTE STATE NATO, CA BUNAOARA STATELE UNITE, și sa execute aceleași acțiuni ACOLO, cum sunt cele executate la noi de către americani ? Am impresia ca mulți romani au fost prinși în aceste ONG-ri, și ca CONSTIENT SAU NU, AU FACUT DE-A LUNGUL TIMPULUI MULT RAU, UNEORI CRIMINAL, ROMANIEI !; SI IMPLICIT UNIUNII EUROPENE ! 5. CE AR FI FACUT ISRAELUL SA FI FOST IN LOCUL ROMANIEI viza-vi de „Holocaustul din Romania” ?

Lasa un comentariu