fbpx
MEDICALMILITARNOUTATI

China lucrează la un Super-Virus. Armata a recoltat ADN de la milioane de femei însărcinate

armata 42412500

O operațiune a Armatei Chineze prin care au fost recoltate probe ADN de la milioane de femei din întreaga lume a stârnit spaima specialiștilor. Ce pregătește China, se întreabă jurnaliștii? Cumva un Super Virus care să lovească doar în dușmanii săi.

Armata Populară de Eliberare a Chinei (PLA) a recoltat ADN de la milioane de femei însărcinate în peste 48 de țări din întreaga lume. Armata Populară de Eliberare a Chinei a recoltat ADN-ul printr-un popular test prenatal vândut prin intermediul grupului chinez BGI. Reuters a descoperit operațiunea armatei chineze, pe care congressmanul SUA Darrell Issa a numit-o „un mare risc de securitate națională”.

Groaza celor care au descoperit acest lucru este că armata chineză recoltează ADN-ul de la milioane de femei pentru a „crea noi virusuri”

Armata chineză a fost surprinsă recoltând ADN de la milioane de femei însărcinate din întreaga lume, pe fondul îngrijorărilor SUA că datele genetice ar putea fi folosite pentru a „crea noi agenți patogeni”. Este China pe o cale spre dominarea economică și militară a lumii și dominația industriei farmaceutice, se întreabă jurnaliștii de la Reuters.

Grupul BGI spune că recoltarea ADN-ului este pentru îmbunătățirea calității populației
BGI, cunoscut în prezent sub numele de Grupul BGI, cunoscut anterior ca Institutul de Genomică de la Beijing, este o companie chineză de secvențiere a genomului, cu sediul în Shenzhen, Guangdong, China. A fost format în 1999 pentru a participa la Proiectul genomului uman ca centru de cercetare genetică

Grupul BGI a colaborat cu armata chineză pentru a îmbunătăți „calitatea populației”. Testele – numite NIFTY pentru „TrisomY fetală neinvazivă” – captează informații genetice despre mamă, precum și detalii, inclusiv țara, înălțimea și greutatea ei. Cu toate acestea, BGI a respins afirmațiile într-o declarație, insistând că „nu i s-a cerut niciodată să furnizeze – și nici să nu furnizeze – date din testele sale NIFTY către autoritățile chineze din motive de securitate națională sau de apărare națională”.

Ministerul Afacerilor Externe al Chinei a declarat că ancheta Reuters reflectă „acuzații și fonduri neîntemeiate” ale agențiilor americane.

Declarația Grupului BGI este văzută ca fiind extrem de necredibilă
„De asemenea, pune un nou context asupra motivului pentru care China este acuzată că a ascuns originea focarului din Wuhan și modul în care laboratorul Wuhan a colaborat cu armata chineză.”, a spus un jurnalist de la Fox Businees care realizat o emisiune pe această temă, după care a menționat că chinezii au „cea mai mare bancă de date ADN din lume”.

Jurnalistul Fox Business a continuat să sublinieze că oficialii SUA se tem că datele ADN vor fi utilizate „pentru a întări genetic soldații chinezi sau pentru a proiecta agenți patogeni care i-ar viza americanii”. În martie, consilierii guvernului SUA au avertizat că datele ADN ale Chinei ar putea viza și aprovizionarea cu alimente a țării.

Congresmanul Issa a răspuns: „Este cel mai înspăimântător lucru posibil. Îmbunătățirea calității populației ar însemna eliminarea cuiva care nu este de calitate.

Armata chineză deține orice industrie pe care doresc să o dețină, direct sau indirect
”Dacă te uiți la COVID-19, te poți întreba dacă următorul virus va viza anumite trăsături genetice care se găsesc într-o țară sau într-un popor și nu în altul. S-ar putea dezvolta cu ușurință o boală care ar avea imunitate doar de către un grup ales sau altele asemenea. După COVID-19 trebuie să recunoaștem că nu putem risca cu China.”, a mai spus Darell Issa.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.