China le cere echipajelor de zbor să se cace și să se pișe în scutece, ca să nu folosească toaleta

Autoritatea de reglementare a aviației din China le-a recomandat echipajelor de zbor să poarte scutece de unică folosință și astfel să evite utilizarea toaletei, pentru a reduce riscul infecției cu Covid-19.

Indicațiile referitoare la scutece se află într-o secțiune privind echipamentul de protecție individual, din noile reglementări pentru companiile aeriene, potrivit BBC News.

Autoritatea de reglementare a precizat că recomandarea se aplică zborurilor charter către destinații cu risc ridicat de Covid-19.

La nivel global, companiile aeriene și aeroporturile au făcut schimbări majore în modul de funcționare, pentru a atrage din nou pasageri.

Administrația Aviației Civile din China a trecut recomandarea într-un regulament nou pentru companiile aeriene, care are în total 49 de pagini, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului.

Recomandarea privind scutecele se aplică zborurilor charter către și dinspre destinații în care infecțiile depășesc cifra de 500 la un milion de persoane. Pe lângă asta, echipajul trebuie să poarte măști medicale, mănuși de unică folosință, șepci, ochelari de protecție, îmbrăcăminte de protecție de unică folosință și învelitori pentru încălțăminte.

Industria aeronautică din întreaga lume a făcut eforturi mari să-și revină după impactul pe care l-a avut pandemia asupra călătoriilor. Noile măsuri adoptate pentru zboruri diferă în funcție de țară. Unele state solicită companiilor aeriene să lase cel puțin un loc liber între pasageri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *