GENERAL

China dă o DURA lovitură Rusiei. News alert

60925202 303

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Ucraina, Fan Xiangong, susține că Beijingul nu va ataca niciodată Ucraina, ci o va sprijini economic și politic.

„China și Ucraina sunt parteneri strategici, anul acesta se împlinesc 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între țările noastre. China este o țară prietenoasă pentru poporul ucrainean. În calitate de ambasador, pot spune în mod responsabil că China va fi pentru totdeauna o forță bună pentru Ucraina, atât din punct de vedere economic, cât și politic. Îți vom respecta întotdeauna starea, vom dezvolta relații pe bază de egalitate și beneficii reciproce. Vom respecta calea aleasă de ucraineni, pentru că acesta este dreptul suveran al fiecărei națiuni”, a spus ambasadorul, în timpul unei întâlniri de la Lviv, relatează Ukriform.ua.

El a mai spus că ambasada Chinei s-a mutat de la Kiev la Lviv și a rămas să lucreze acolo.

„China nu va ataca niciodată Ucraina, noi vom ajuta, în special în direcția economică. Într-un an, țara noastră importă mărfuri din întreaga lume în valoare de peste trei trilioane de dolari. Suntem gata să vă ajutăm să vă dezvoltați. În această situație, pe care o aveți acum, vom acționa responsabil. Am văzut cât de mare este unitatea poporului ucrainean, iar asta înseamnă puterea lui”, a adăugat ambasadorul.

China a trimis deja două loturi de ajutor umanitar poporului ucrainean, iar un al treilea este așteptat mâine.

Sursa: stiripesurse.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.