fbpx
SOCIETATE

”Chiloțarul” lovește din nou! SEXGATE la MAI! BEAT, MASTAN a PIPĂIT JANDARMERIȚE la DEPECHE!

CAP MASTAN 696x699 1

26 iulie poate fi noul 10 august pentru încă șeful Jandarmeriei Române, generalul Alin Mastan. Țucălarul sindicalisto – pălincarului Lucian Bode păstrat pe funcție de un Cătălin Predoiu care astfel riscă să deconteze pilele predecesorului său trebuind să explice, din nou, dacă și în seara zilei de 26 iulie 2023 a fost sau nu în misiune…

Ce este drept însă, dacă nici de această dată conducătorii Ministerului Afacerilor Interne sau procurorii militari nu catadicsesc să îl someze pe ”Lover Boy”-ul cu ruptură inghinală să declare sub propria răspundere dacă a fost sau nu în misiune oficială la concertul legendarei trupe de pe Arena Națională, atunci acesta va continua să o țină ”langa” cu scandalurile sale bahico – sexuale. Pentru că, nu trebuie uitat – și noi sigur nu o vom face! – Alin Mastan s-a aflat în ”camionul” – Centru Operativ de Comandă al intervenției din Piața Victoriei, din seara de 10 august. Zi în care, în documentele oficiale, tot Alin Mastan figura ca aflându-se în concediu medical pentru o presupusă ruptură ”mai jos de zona rușinoasă”!

Brățara…? Berea…? Hărțuirea…?
La concertul Depeche Mode din seara de 26 iulie, la Arena Națională a apărut și inspectorul general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Alin Ionel Mastan. Cel care a venit fără soție sau alți membri ai familiei.

jibouanul alin mastan

Beneficiind în schimb de ”brățara moca” de intrare pe care o purta la vedere. Cea care de altfel i-a și permis accesul inclusiv în zona VIP, acolo unde consumul băuturilor alcoolice era din partea organizatorilor. Și unde generalul Alin Mastan a băut și iar a băut – ce este drept, doar bere! – dacă tot era ”pe mocangeală”. Numai că în respectiva zonă se aflau și mai multe jandarmerițe, intenția organizatorilor fiind de asemenea mai mult decât onorabilă. Și anume ca în ”zona specială”, invitații de marcă să fie protejați printr-o prezență mult mai puțin militarizată decât structura colegilor de la BSIJ. Numai că, ghinion, după ce a băut bine, generalul Mastan pur și simplu a început să își pipăie – de o manieră grobiană, libidinoasă și care merita două palme peste față! – subalternele aflate în preajmă! Da, Mastane, asta ai făcut! Ai intrat moca la concert, te-ai îmbătat și ți-ai hărțuit sexual subalternele! Cadre militare care, ținând cont de funcția ta de inspector general și implicit că le erai comandantul suprem, au preferat să nu te trimită într-un nou concediu medical pe motive de ”ruptură inghinală”… Printr-un șut aplicat direct în zona în care tu crezi că ai ”cojones de bărbat” doar pentru că îți permiți să îți pipăi subalternele! Pe când tu nu ești decât un militar care ar trebui să fie anchetat de îndată și să răspundă la următoarele întrebări cât se poate de simple… Și pe care, pentru a nu mai pierde timpul, poate cel mai bine ar fi bine să i le pună direct ministrul Cătălin Predoiu, în proxima ședință de comandă a MAI:

  1. – Ai fost sau nu în misiune oficială la concertul Depeche Mode?

  2. Dacă nu ai fost în misiune, de ce ai solicitat și primit brățara gratuită de acces nelimitat?

  3. Dacă ai fost în misiune, de ce ai consumat băuturi alcoolice în timpul acesteia?

  4. Ai pipăit sau nu jandarmerițele aflate în misiune oficială la concertul Depeche Mode?

Cu privire la răspunsul la ultima întrebare, îl avertizăm încă de pe acum pe ”libidinosul” Mastan că mărturiile subalternelor pot fi puse oricând la dispoziția procurorilor militari într-un dosar penal fără precedent de hărțuire – și poate chiar agresiune sexuală! – la vârful Ministerului Afacerilor Interne!

Ce le-a cerut Predoiu!
Iar această inițiativă a lămuririi cât mai repede a noului scandal sexual în care este implicat șeful Jandarmeriei Române ar trebui să o preia chiar ministrul de Interne. Mai ales că, pe când inspectorul general Alin Mastan încă era mahmur, opinia publică era informată despre atenția cu totul deosebită acordată activității conducerii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române:

”Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut o ședință operativă cu șefii Jandarmeriei Române, cărora le-a cerut mai multă transparență în spațiul public, astfel încât să fie asigurată înțelegerea și sprijinul comunității și pentru a elimina din start posibile interpretări și abordări negative.

Astfel, Cătălin Predoiu, a avut o ședință operativă cu conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Cu această ocazie, au fost trecute în revistă principalele obiective și misiuni ale IGJR pentru perioada următoare. În context, ministrul Cătălin Predoiu a solicitat o abordare profesionistă și transparentă prin explicarea în spațiul public a activităților desfășurate de efectivele de jandarmi și a atribuțiilor legale, pentru a asigura înțelegerea și sprijinul comunității.

02 032 9

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a dat asigurări că va sprijini toate demersurile Jandarmeriei Române care se încadrează în normele legale și vizează îmbunătățirea serviciului oferit cetățenilor și modul de îndeplinire a misiunilor.

În cadrul discuțiilor purtate, a fost subliniată importanța respectării valorilor și eticii profesionale în toate interacțiunile pe care jandarmii le au în spațiul public atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.

Ministrul Cătălin Predoiu și-a exprimat aprecierea față de activitatea desfășurată de structurile de jandarmi și a insistat pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor cu ocazia desfășurării unor evenimente publice de amploare.

La ședința operativă a fost abordată și problema deficitului de personal, fiind purtate discuții despre mecanismele instituționale pe care trebuie să le dezvolte Jandarmeria Română pentru a asigura îndeplinirea în bune condiții a tuturor atribuțiilor”.

Rămâne cum am stabilit: Brățara, Berea, Pipăitul!
Deci, foarte bine că ministrul Predoiu a convocat o ședință operativă pentru a nu se mai ”ține gunoiul Jandarmeriei sub preșul Internelor”! Și că a pus pe tapet inclusiv problema crizei acute de personal! Că a solicitat transparență, pentru ca să se elimine din start posibilele interpretări și abordări negative! Solicitând și creșterea gradului de siguranță la marile evenimente publice! Plus respectarea valorilor și eticii profesionale la toate interacțiunile pe care jandarmii le au în spațiul public, atât în misiuni, cât și în timpul liber!

02 034 4

Iar concertul Depeche Mode a fost un mare eveniment public! La care Alin Mastan s-a aflat, rămânând de văzut doar dacă în misiune sau în timpul liber! Eveniment public la care, în văzul atâtor cetățeni și cadre MAI, a intrat ”moca”, a consumat băuturi alcoolice și și-a hărțuit sexual subalternele, dând astfel dovada ”valorilor și eticii sale profesionale”! Așa că, domnule ministru, pentru ”a elimina din start posibile interpretări și abordări negative” – așa după cum de altfel tocmai ați solicitat ! – în ceea ce privește ”interacțiunea” chiar șefului Jandarmeriei la un mare eveniment public, așteptăm poziția oficială a MAI după ce generalul Mastan va fi întrebat dacă a fost sau nu la concertul Depeche Mode cu o brățară gratuită… Dacă a fost în misiune oficială sau în timpul liber… Dacă a consumat băuturi alcoolice… Și mai ales dacă a făcut ”glumițe de autobază” cu subalternele aflate acolo în misiune oficială, pe unele încercând să le atingă în zona sânilor!

Și pentru a afla mai bine ce îi poate pielea ”libidinosului Mastan”, să se informeze și cu privire la toate celelalte scandaluri sexuale în care a fost implicat acesta alături de alte subordonate…

Sau, dacă nu, atunci barem să recunoască public că tot Bode conduce Internele, așa cum se laudă Mastan…

Autor: Catalin Tache / Ziarul National

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.