Chiar si BASESCU citeste site-uri NATIONALISTE!

Traian-Basescu2

Se pare ca Presedintele Romaniei, Traian Basescu, in fiecare dimineata, undeva la ora 07:00, primeste “Buletinul Informativ” din partea SRI-ului si Coldea, copilul lui de suflet, a inserat in “Buletinul Informativ” de astazi si cateva link-uri de pe blogul nationalist “DeVeghePatriei”.

Administratorul de la publicatia online “De Veghe Patriei” a postat zilele trecute un articol ce indeamna la organizare si lupta impotriva extremistilor maghiari care doresc autonomie teritoriala (aveti link-ul mai jos).

http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/08/12/nationalisti-romani-incepeti-atrenamentele-dupa-modelul-camarazilor-din-slovacia-se-pare-ca-razboiul-cu-bozgorii-este-inevitabil/

Din pricina articolelor de pe respectivul blog, pe care domnii de la SRI le pot cataloga extremiste, monitorizarea este la ordinea zilei.

statistica1

statistica2

 

Dupa cum relatam intr-un articol, se pare ca site-urile nationaliste au inceput sa prinda tot mai mult teren in Romania.

Citiți și:  "Băse" NU sta degeaba: O noua afacere de milioane de euro

Oare din ce motive? Nu pentru ca lumea nu mai are incredere in trusturile de presa “normala” aservite partidelor politice?

Detalii aici: Romanii arata ca AU MAI MUTLA INCREDERE in site-urile NATIONALISTE decat in cele de PRESA “NORMALA”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *