Chermeza de pomina cu mult alcool in sediul Politiei. Polițist: „Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!”

Petrecere cu alcool din belşug în sediul Poliţiei Locale Bârlad. Mai mulţi agenţi care au participat la petrecere erau în timpul programului, dar asta nu i-ar fi împiedicat să consume alcool.

În plus, mulţi dintre cei din biroul respectiv sunt îmbrăcăţi în uniforme.

Într-o conversație telefonică dintre doi polițiști locali, pe care au publicat-o cei de la Vremea Noua, unul dintre ei povestește că în momentul când a terminat tura și a plecat acasă, petrecăreții erau „muci” de beți, deși erau pontați ca fiind de serviciu.

În imagini se poate vedea cum mai mulți angajați ai instituției s-au adunat chiar în biroul șefului, pentru a mânca pizza și stropi totul cu alcool.

„Apă, apă dacă se poate”, spune unul dintre polițiștii care a intrat în încăpere. „Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!” spune hotărât unul dintre petrecăreți.

În camera respectivă erau 5-6 angajați ai Poliției Locale, unii dintre ei îmbrăcați în uniforma de serviciu. Șeful lor se pare că nu are nicio problemă cu faptul că se consumă alcool chiar în sediul instituției, ba mai mult participă și el la chermeză.

Sursa: antena3.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *