Cheloo de la Paraziții a fost ridicat de mascați! Ce posteaza POLITISTII: Când ai ”fumuri” în cap, riști să primești ”vizita” colegilor din cadrul Forțelor Speciale ale Poliției Române

Cheloo

Când ai ”fumuri” în cap, riști să primești ”vizita” colegilor din cadrul Forțelor Speciale ale Poliției Române.

Cheloo de la Paraziții a fost ridicat de mascați, miercuri dimineață, fiind acuzat de trafic de droguri. De asemenea, locuința sa a fost percheziționată. Cheloo, solistul trupei Paraziții, a fost ridicat, miercuri dimineață, de DIICOT de la casa sa de vacanță din Breaza. Potrivit România TV, asupra artistului s-ar fi găsit 500 de grame de cannabis. Eleste cercetat într-un dosar pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza județului Prahova, dar și în București, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu anul 2015.

În același dosar, miercuri, au loc zece percheziții în Prahova și în municipiul București, iar aproximativ 90 de persoane, între care traficanți de droguri și consumatori, vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Ploiești. Cheloo urma să apară într-o nouă emisiune de la Antena 1, în calitate de jurat, alături de Mihai Bendeac şi Delia. Emisiunea, care se numeşte „iUMOR”, este programată la difuzare pe 3 aprilie.

gabori

VEZI SI: Cheloo de la Paraziții, anchetat într-un dosar de consum și trafic de droguri la DIICOT Ploiești

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *