Cheloo A EXPLODAT! Atac dur la Raed Arafat: Banii se adună în conturile cui trebuie

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cheloo a iscat adevărate controverse atunci când l-a atacat pe secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Postarea i-a împărțit pe români în două tabere și a strâns sute de comment-uri și mii de share-uri în câteva ore.

Cheloo lansează acuzații la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, despre care spune că ar induce panică în rândul populației.

„Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă.

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat”, scrie Cheloo în postarea sa pe Facebook.

Acesta mai scrie că va refuza să poarte masca de protecție pentru a mai umple „buzunarele marilor retaileri”. De asemenea, Cheloo mai spune că va refuza să mai cumpere din magazine alimente de bază și preferă să facă acest lucru de la țăranii care nu au unde să vândă sau să producă în grădina proprie.

„Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil.

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.
O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid plăcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.
Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, a mai scris Cheloo.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *