fbpx
Filme Online Subtitrate

Chefi la cuțite 2023. Românul care a gătit pe iahtul lui Onassis pentru Leonardo DiCaprio vine să-i surprindă pe jurați

Emisiunea prezentată de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Chefi la cuțite sezonul 12, premieră maraton cu 5 ediții consecutive. Surprizele chefilor

Unul dintre concurenții care pășesc weekendul acesta în platoul Chefi la cuțite are 32 de ani și le dezvăluie juraților o experiență specială din parcursul lui ca bucătar. Dacă în prezent, George Găină lucrează în Germania, la întâlnirea cu cei trei Chefi el a povestit care a fost apogeul carierei sale în bucătărie: George a avut ocazia să gătească pentru unele dintre cele mai mari vedete internaționale pe luxosul iaht care i-a aparținut celebrului armator grec Aristotel Onassis.

chefi-la-cutite_george-gainaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Acum doi mă aflam tot în Germania, unde a apărut această oportunitate de a lucra pe vasul Christina O., care a fost al lui Onassis. Eram patru bucătari pe iaht și acolo am avut șansa să gătim pentru Leonardo DiCaprio, Mike Tyson și Cuba Gooding Jr., evenimentele de pe vas fiind extrem de restrânse, cu cel mult 32 de invitați”, a dezvăluit George la întâlnirea cu jurații.

Ce preparat a pregătit concurentul pentru etapa preselecțiilor, care va fi reacția celor trei Chefi și câte cuțite va primi George telespectatorii vor afla în acest weekend.

Programul de difuzare al show-ului Chefi la cuțite 2023, sezonul 12

Cele 5 ediții ale premierei maraton Chefi la cuțite vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Cum poti vedea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 Live

Dacă nu aveți posibilitatea să fiți în fața televizoarelor atunci când este difuzat „Chefi la cuțite” 2023, sezonul 12, la Antena 1, aflați că puteți urmări show-ul online.

Pentru a putea urmări show-ul culinar „Chefi la cuțite” online fanii trebuie să își facă un cont plătit pe AntenaPlay.ro.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.