Chef la PSD: Un mort și un stâlp rupt

psd

Cheful organizat de un consilier local social-democrat din județul Botoșani s-a terminat cu o tragedie: unul dintre participanţii la petrecere a decedat, iar altul a rupt un stâlp de telefonie, scrie Botoșăneanul.

Tragedia s-a întâmplat miercuri seară, în comuna Păltiniş din Botoșani, acolo unde Dănuţ Andruş, consilier local PSD, şi-a serbat ziua de naştere la un bufet din comună. S-au consumat băuturi alcoolice din belşug, iar unul dintre participanţi, Cristian Moraru, a întrecut însă măsura. A băut atât de mult încât atunci când a ieşit din local a căzut pe scări şi s-a lovit la cap. Izbitura a fost atât de puternică încât bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost chemată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul municipal Dorohoi. Acolo a ajuns în comă etilică de gradul II şi a mai trăit doar aproximativ jumătate de oră. Cristian Moraru avea 44 de ani şi lucra pentru Dănuţ Andruş, unul dintre cei mai mari fermieri din comună, cu sute şi sute de hectare de teren, dar şi cu datorii masive,scrie sursa citată.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Acesta nu a fost singurul eveniment care a avut loc la cheful organizat în respectivul bufet. Un alt bărbat care a luat parte la petrecere s-a urcat într-o maşină şi posibil din cauza băuturilor alcoolice consumate s-a oprit cu automobilul într-un stâlp de telefonie pe care l-a rupt. (sursa: flux24)

CITESTE SI: Draga PSD,

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *