CERSETORII TIGANI AGRESIVI provoaca REVOLTA oficialitatilor locale din Marea Britanie care cer LEGI mai DURE pentru stoparea fenomenului

Cinci administraţii publice locale au transmis guvernului britanic o scrisoare deschisă prin cer înăsprirea legislaţiei pentru a stopa fenomenul cerşetoriei agresive, astfel încât escrocii şi cerşetorii să poată fi ridicaţi de pe stradă şi arestaţi.

Potrivit Daily Mail, miniștrii sunt avertizaţi să aprobe noi legi anti-cerșit pentru ca administraţiile locale să poată face față invaziei anticipate de cerșetori din România și Bulgaria.

Scrisoarea deschisă a fost transmisă de către liderii de consilii din Westminster, Birmingham, Nottingham, Southampton și Slough, după ce oficialii locali au avut „dificultăți tot mai mari cu bande organizate de emigranți din Europa de Est”, în unele cartiere din Londra.

Citiți și:  CUM ÎȘI ȘANTAJA EMI PIAN VICTIMELE! CONVORBIREA DINTRE INTERLOP ȘI UN MARTOR CARE NU I-A PLĂTIT LA TIMP DOBÂNZILE

În documentul transmis ministrului Norman Baker, ei avertizează că „ceşetorii agresivi, organizaţi ca grup infracţional” provoacă „neplăceri” şi instigă la comportament „anti -social”.

Semnatarii scrisorii deschise doresc ca guvenul britanic să elaboreze o legislaţie mai dură, iar clauzele să fie clar specificate, astfel încât poliţiştii să îi poată aresta pe cereşetorii care ignoră în mod repetat avertismentele oamenilor legii şi provoacă neplăceri locuitorilor.

„Noi nu suntem preocupați de muncitorii cinstiţi din România și Bulgaria care vin să lucreze aici. Suntem îngrijorați că vor veni bande de cerşetori în cautare de bani. Aceştia vor începe în centrul Londrei şi se vor extinde în Birmingham, Manchester, Leeds și în alte orașe pentru a obţine profit. Așa cum stau acum lucrurile, poliţia nu va putea, din punct de vedere legal, să-i aresteze”, a explicat Nickie Aitken, consilier în Westminster, citat de Daily Mail.

Sursa: Evenimentul Zilei

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Ca roman ma bucur ca tigani pleaca din Romania. As vrea de fapt sa paraseasca de tot Europa! Este preferabil sa se intoarca in India tara lor de bastina.

MIRCEA
MIRCEA
6 ani in urma cu
Raspunde lui:  dukenazy

ai dreptate,ar cam trebui sa plece toti prin marea britanie ,franta,germania,prin japonia daca se poate sa se spele cu ei pe cap.Ori ce fac ei ni se pune in circa noua ROMANILOR

Popescu Aurelian
Popescu Aurelian
5 ani in urma cu

"miniștrii sunt avertizaţi să aprobe noi legi anti-cerșit pentru ca administraţiile locale să poată face față invaziei anticipate de cerșetori din România și Bulgaria." Mi s-ar fi parut corect daca mesajul din scrisoare suna asa:"miniștrii sunt avertizaţi să aprobe noi legi anti-cerșit pentru ca administraţiile locale să poată face față cresterii alarmante a numarului de cersetori in ultima vreme". Da. Nu Romania sau Bulgaria au pregatit cersetorii. Sunt convins ca cersetorii nu sunt doar din Romania sau din Bulgaria. Cred ca o buna parte sunt chiar din Anglia. Stiind ca Romania este o tara saraca, desigur ca multi isi spun ca sunt din Romania pentru a castiga mai mult. Deci britanicii nu ar trebui sa faca legi cu dedicatie ci sa faca legi general valabile indiferent de ce natie este acel cersetor. Dar aici ministerul de externe si ambasadorul ar trebui sa ia pozitie nu sa cheltuiasca bani grei la tot felul de simpozioane si alte manifestatii ce nu aduc nici un folos Romaniei.

ROMAN ADEVARAT
ROMAN ADEVARAT
5 ani in urma cu

SA PLECE TOTI TIGANII DIN ROMANIA SUNT NISTE NESPALATI INCULTI SI CEI MAI SCARBOSI OAMENI DIN LUMEA ASTA IMI E SCARBA NUMAI CAND LE VAD FETELE ALE NEGRE SI SCARBOASE ASA CUM A SPUS CINEVA MAI SUS SA SE INTOARCA IN TARA UNDE LE E LOCUL INDIA