Cereti banii inapoi! Bancile sunt obligate sa vi-i dea! Sute de mii de romani pot recupera bani de la Banci!

Bancile sunt obligate sa va dea banii inapoi!

Sute de mii de romani pot recupera de la Banci sute de milioane de euro. Nasul.tv a sarit in sprijinul a sute de mii de romani care au credite la Banci si risca sa fie executati silit de catre Mafia Executorilor Judecatoresti si Samsarilor de credite cica „neperformante”.

Iata cum:

1. Toti cei care au credite la Banci incepind cu anii 2006-2007 trebuie sa ceara, de urgenta, Bancilor, sa le precizeze in Scrisoare Oficiala daca propriul credit a fost externalizat catre un „srl” dintr-o alta tara sau paradis fiscal.

2. Daca s-a „intimplat” aceasta externalizare, atunci Banca trebuie sa va precizeze pentru citi ani creditul d-voastra a fost „externalizat”.

De ce?

Fiindca DOBINDA pe care ati platit-o, luna de luna, an de an, v-a fost perceputa ilegal in cazul „externalizarii” creditului in strainatate! BNR impune ca DOBINZILE sa fie platite doar catre ENTITATI care isi desfasoara activitatea in Romania si sint reglementate de catre BNR, dupa un set precis de norme si legi.

Exemplu:

Un client a platit 400 de franci elvetieni (sau alta moneda) lunar, timp de 7 ani, adica 84 de luni. Din cei 400, rata pentru principal este cam 50 de franci, restul de 350 de franci fiind dobinda.

VEZI SI: Veste EXTREM buna pentru romanii cu rate la banci

Rezulta ca bietul roman are de recuperat de la Banca 29.400 de franci, DOBINDA transferata ilegal in strainatate de catre Banca!!!

Oameni buni, cereti banii inapoi! Bancile sunt obligate sa vi-i dea! Din acesti bani va puteti plati creditul! Dar atentie, nu semnati orice tip de NOU CONTRACT cu Banca inainte sa consultati un avocat!

Ii multumesc invitatului meu, avocatul Adrian Cuculis, fiindca a descoperit aceasta mare frauda bancara! Practic vorbim de peste 3 MILIARDE de franci elvetieni care trebuiesc restituiti tuturor clientilor romani care s-au imprumutat in aceasta moneda !!!

Oameni buni, sint banii vostri si NASUL TV v-a aratat unde sunt banii D-voastra! Iar Mugur Isarescu trebuie sa ajunga la puscarie pentru ca a tolerat aceasta mare frauda bancara!

Orice credit externalizat in alta tara decit Romania nu avea voie sa contina dobinda! Ati platit ca fraierii! Va inteleg, pana ieri eram si eu un fraier!

Sursa: Cyd.ro

VEZI SI: VEZI CUM TE FURA ANGAJATII BANCILOR! Isi cumpara mai nou BMW-uri X5 din banii tai! | DISTRIBUIE

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Buna seara am avut si eu un credit in franci la banca pireus si l-am achitat cred ca sunt trei ani de zile eu pot sa mai fac treaba asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *