Cercetătorii au obţinut un soi de porumb modificat genetic să se apere singur de ţigani

porumb-rau

Sfântul Graal al agronomiei e pe punctul de a fi atins de savanţii români! Institutul pentru Cereale “Ciprian Porumbescu” din Bolintin-Vale a declarat că va sădi curând un lot experimental de porumb modificat genetic, capabil să se apere singur de hoţi dându-le o mamă de bătaie.

Potrivit cercetătorilor, tulpina porumbului modificat genetic e prevăzută cu două braţe vânjoase, capabile să lupte pe viaţă şi pe moarte cu orice intrus dornic să fure preţioşii coceni. “Mai mult decât atât, porumbul modificat genetic poate să arunce cu pietre după oricine se apropie de lan, indiferent că e o şatră pusă pe prădat sau doar un şofer care a tras pe dreapta să-şi facă nevoile.”

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Deşi a fost lăudată în întreaga Europă, invenţia agronomilor bolintineni nu e chiar revoluţionară, spun cercetătorii mai în vârstă. În urmă cu câteva zeci de ani, un institut japonez a obţinut prin modificare genetică un soi de orez care ştie judo, însă acesta nu a fost niciodată adoptat pe scară largă pentru că provoca indigestii.

Articol de pe TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. HA< HA ,AH , Ahahahahaha!!!!!!!!!!!!!

  2. Din porumb ignorant au facut porumb luptator. Oare in cat timp o sa devina toti porumbii luptatori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *