CENZURA! Jigodia de Merkel cere Facebook să acționeze energic împotriva celor care postează mesaje împotriva refugiaților

Cancelarul german Angela Merkel consideră că rețeaua de socializare Facebook ar trebui să acționeze într-un mod mai energic împotriva utilizatorilor care postează mesaje xenofobe sau care incită la violență, consemnează agenția EFE dintr-un interviu acordat cotidianului Rheinische Post, șefa guvernului de la Berlin făcând astfel aluzie la mesajele ce arată resentimentele apărute în rândul populației în urma valului de refugiați, conform Agerpres.

Atunci când persoane, folosind identitatea lor, incită la violență pe rețelele de socializare, nu doar statul trebuie să acționeze, ci și compania Facebook trebuie să ia măsuri împotriva acestor mesaje’, a spus Angela Merkel în interviul ce va fi publicat vineri. În opinia ei, Facebook are deja reguli pentru astfel de situații și aceste reguli trebuie aplicate.

Citiți și:  Merkel dă startul pentru anularea Paștelui în Europa

ae

Deși rețeaua de socializare Facebook permite o comunicare ‘mai dezinhibată’, cancelarul german s-a arătat sceptică asupra caracterului inofensiv al dezbaterilor pe internet. Ea a amintit că xenofobia nu este ceva nou și manifestările extremei drepte sunt de asemenea expuse în public. ‘Din acest motiv, cer tuturor să se împotrivească oamenilor care au ură în inimă și să stea departe de ei. Aceștia nu doresc nimic bun’, a mai spus Angela Merkel.

VEZI SI: VIDEO SOCANT! Uitați ce fac IMIGRANȚII MUSULMANI în Suedia!

În ultimele luni în Germania s-au înmulțit atacurile asupra centrelor de primire a refugiaților, acțiuni puse de guvernul de la Berlin pe seama extremei drepte.

Citiți și:  Un ACORD ISTORIC negociat la sânge. Declarația de independență a UE
VEZI SI: MERKEL AMENINTA ROMANIA DACA NU PRIMESTE IMIGRANTI
20 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU