CENZURA! Jigodia de Merkel cere Facebook să acționeze energic împotriva celor care postează mesaje împotriva refugiaților

Cancelarul german Angela Merkel consideră că rețeaua de socializare Facebook ar trebui să acționeze într-un mod mai energic împotriva utilizatorilor care postează mesaje xenofobe sau care incită la violență, consemnează agenția EFE dintr-un interviu acordat cotidianului Rheinische Post, șefa guvernului de la Berlin făcând astfel aluzie la mesajele ce arată resentimentele apărute în rândul populației în urma valului de refugiați, conform Agerpres.

Atunci când persoane, folosind identitatea lor, incită la violență pe rețelele de socializare, nu doar statul trebuie să acționeze, ci și compania Facebook trebuie să ia măsuri împotriva acestor mesaje’, a spus Angela Merkel în interviul ce va fi publicat vineri. În opinia ei, Facebook are deja reguli pentru astfel de situații și aceste reguli trebuie aplicate.

ae

Deși rețeaua de socializare Facebook permite o comunicare ‘mai dezinhibată’, cancelarul german s-a arătat sceptică asupra caracterului inofensiv al dezbaterilor pe internet. Ea a amintit că xenofobia nu este ceva nou și manifestările extremei drepte sunt de asemenea expuse în public. ‘Din acest motiv, cer tuturor să se împotrivească oamenilor care au ură în inimă și să stea departe de ei. Aceștia nu doresc nimic bun’, a mai spus Angela Merkel.

VEZI SI: VIDEO SOCANT! Uitați ce fac IMIGRANȚII MUSULMANI în Suedia!

În ultimele luni în Germania s-au înmulțit atacurile asupra centrelor de primire a refugiaților, acțiuni puse de guvernul de la Berlin pe seama extremei drepte.

VEZI SI: MERKEL AMENINTA ROMANIA DACA NU PRIMESTE IMIGRANTI

9 comments

 1. sturzu aurel

  angela pt mine esti un nume de pe timpul comunismului….esti ca o carie la o masea …oricat vrei sa o tratezi tot doare asa ca trebuie neaparat extrasa…..multumesc…..

 2. Românii au uitat foarte repede – au trecut doar 25 ani – câ pîna la Crâciunul 1989 au fost hârţuiţi de regimul ceauşist, câ au imigrat sau fugit fiecare cum a putut, peste Dunâre, peste canale cu uree, peste graniţa verde, prin cumpârâri de paşapoarte, prin . . . , cu preţul vieţii, cu preţul închisorii, cu preţul schingiuirii, cu preţul . . . !
  Românii au uitat câ au fost primiţi pe tot globul pâmîntesc cu inimi deschise, câ nici un stat nu a "returnat imigranţii români", cu exceptia Yugoslaviei, care a primit mulţi ani la rînd, pentru fiecare Român prins şi "returnat", cite un vagon de sare !!!
  "FICTIV" mâ intreb, cîţi Români vor fi bucuroşi sâ poatâ imigra din nou, dacâ reordonarea Europei va avea loc, aşa cum o trâim actualmente in Krimea ? Românii de peste Prut, nu degeaba încearcâ deja cu mulţi ani în urmâ, sâ primeascâ paşapoarte româneşti, sâ devinâ cetâţeni ai României.
  Istoria României va trebui sâ fie actualizatâ de capete luminate şi nu de pamfletişti aţaţîtori !

  • Migrarea romanilor in acea perioada nu s-a facut in masa nici chiar dupa 1989 si in marea majoritate a cazurilor romanii s-au integrat in societatile care i-au adoptat. Au acceptat regulile sociale ale localnicilor si nu le-au impus pe ale lor. Daca ne uitam in urma singurii care au creat nemultumiri dintre romanii imigrati au fost de fapt cetateni Rroma asociati atunci (si acum uneori) romanilor.

  • Raspund..atunci au plecat sute…acum sânt plecati..milioane.si..nu de drag.Cand scrieti respectati adevărul. Si nu p cei ce va plătesc.

 3. Gut, Gutt ! Take you all of them Madame Merkel, and wash your head with them ! We don't want them at all ! If are such Gutt intentioned we could send you ours gypsy too and made from Deutchland what newer was !

 4. Lăsaţi vrăjeala asta..musulmanul e musulman…se crede stăpînul lumii..veţi vedea mai tîrziu,dar va fi prea tîrziu..

 5. Dar romanii care plecau peste hotare nu erau CRIMINALI si nici FANATICI si nici nu ripostau impotriva fortelor de ordine sau guvernelor acelor tari !!!!

 6. I do not want them in Europe, in Romania ,US ! Send them back home !

 7. Eu trăiesc an Franța văd marocani ce fac aicea dau foc la mașini se răzbuna pentru ori ce batjocoresc oameni trafic de droguri furturi etc se cred stapâni pana si autorităților le e frica de ei antradevar nu toți sunt așa da majoritatea da nu vreu sa văd asta si an România noi n-am plecat din România sa omoram sa furam si etc noi muncim muncim pe brânci nu cerem nimic gratis nu trăim din ajutoare nu furam lucram si câte 14 15 ore pe zi noi le susținem economia si tot sunte tratări urat nu si an cazu meu aici suntem un număr mare de romani suntem foarte respectai si asta pt ca ne-am câștigat ancredrea prin munca e trist se se antampla sper doar ca România sa spună nu musulmanilor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *