Celebrul LIDER al trupei DJ PROJECT negocia prin telefon PENTRU MINORE: ”E CURATĂ? ARE @#$ FAINĂ, CORP BUN?” PROXENEȚII L-AU FILMAT PE ASCUNS ÎN TIMPUL ORGIILOR!

Dezvăluim în premieră documente-bombă despre rețeaua de prostituție ”guvernată” de Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, unde Giuseppe Handke, alias DJ Gino Manzotti, era client fidel. Celebrul lider al trupei DJ Project negocia prin telefon pentru minore, ocazie cu care se interesa dacă acestea sunt curate, au @#$ faină și corp bun. Pentru a avea “spate”, proxeneții chiar l-au filmat pe ascuns în timpul orgiilor!

Giuseppe Handke, cunoscut drept DJ Gino Manzotti, a fost protagonist într-un dosar de trafic de minore și prostituție. Artisul a fost clientul grupării infracționale și a întreținut contra-cost raporturi sexuale cu mai multe minore, grație relației strânse de prietenie pe care a legat-o cu Paul Mînzu, unul dintre proxeneți.

Alegerea minorelor ce urmau să presteze aceste relații sexuale, se realiza după ce în prealabil, DJ Gino Manzotti, dar și ceilalți clienții vizionau scenele erotice pe care inculpații le imortalizau pe telefoanele mobile și apoi le distribuiau între ei.

Clienții aveau funcții și poziții importante în diverse domenii
Întrucât dețineau funcții și poziții importante în justiție, showbiz, medicină, avocatură etc., beneficiarii serviciilor sexuale au preferat să apeleze la cei patru inculpați care să-i ajute în “nevoile” lor, situație considerată conspirativă, ce trebuia ținută secretă pentru cei din jur.

“Toți acești inculpați au folosit frecvent serviciile sexuale ale minorelor plasate de cei patru inculpați, ei cunoscând că acestea sunt victime ale traficului de minori. Interceptările telefonice, relațiile strânse de prietenie cu cei patru membrii ai grupării, participarea regulată la petrecerile organizate de inculpați, le-a permis inculpaților beneficiari ai serviciilor sexuale, cunoașterea anturajului și preocupărilor acestora iar acest lucru reprezintă proba cea mai certă și concludentă care exclude orice dubiu cu privire la necunoașterea acestui aspect”, se arată în dosar.

Proxeneții, la curent de slăbiciunile lui DJ Gino Manzotii pentru droguri și minore
Din aprilie 2013 și până la jumătatea anului 2015 DJ Gino Manzotti ar fi făcut sex cu mai multe minore, grație prieteniei pe care a legat-o cu Mînzu Paul. La momentul respectiv, proxenetul era la curent cu faptul că artistului îi plac minorele, dar și drogurile.

“Acesta a intrat în cercul prietenilor lui Mînzu Paul prin prisma ocupației de muzician pe care o deține în cadrul formației DJ Project și cu care s-a intersectat în multele seri dansante ce se desfășurau în cluburile pe care Mînzu Paul le frecventa în mod obișnuit, însoțit de minorele racolate. Începând din cursul anului 2013 cei doi au cimentat relația de prietenie iar acest lucru a fost generat de slăbiciunile pe care Handke Giuseppe le avea pentru stupefiante și sexul cu minore”, este un alt document din dosar.

A fost filmat în timpul raporturilor sexuale
DJ Gino Manzotti consuma la petrecerile organizate la reședința lui Mînzu Paul cocaină, după care își alegea minora cu care să întrețină raporturi sexuale. A și ajuns să fie filmat pe ascuns de proxeneți în timpul orgiilor!

“Participa frecvent la petrecerile organizate de Mînzu Paul la imobilul său din Dumbrăvița. Organizarea acestor petreceri reprezenta practic mijlocul prin care Mînzu Paul reușea să le plaseze pe minore invitaților, acesta fiind cadru propice pentru înlăturarea inhibițiilor. Acest stil de viață l-a atras și pe inculpatul Handke Giuseppe care era nelipsit de la aceste ‘bairamuri’ unde consuma de regulă cocaină iar apoi trecea la întreținerea de acte sexuale cu una din minorele pe care o alegea. Inculpatul Mînzu Paul imortaliza în memoria telefonului precum și pe camere de înregistrare întreaga scenă erotică care se desfășura în încăperea dormitorului”, se arată în dosar.

“Dacă vrei ia roșcata că îți vine…”
DISCUȚIE TELEFONICĂ 17.02.2015, ORA 00:21:32

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Na bine. Vezi că vin mâine pe la tine!

Mînzu Paul: Facem regia. Na vii să îți dau și căruța, nu?

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Na bine.

Mînzu Paul: Na dacă vrei ia roșcata că îți vine unde ești și arunci…știi?

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Da.

Mînzu Paul: Ce fac eu pentru tine, au, au știi?

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Na bine. Hai!

Mînzu Paul: Oricum, corp de mori!

“Vii cu alea două și lustruim toți!”
DISCUȚIE TELEFONICĂ 26.02.2015, ORA 17:55:40

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Cine este Lupan Iamira?

Mînzu Paul: Păi dar nu mai știi, măi? Care era în mașină cu mine atunci.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): A, la mall?

Mînzu Paul: Da. Vii și tu, vin și eu, facem iureș. Vii cu alea două și ea și lustuim toți.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): A, pe aia mică, mă…

Mînzu Paul: Dacă vrei, ia-ți-o pe Lupan.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Da? Cît?

Mînzu Paul: Să vezi ce @#$ faină are.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Da?

Mînzu Paul: Nu foarte mult, nici puțin.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): E curată?

Mînzu Paul: Da, da… Pe aia mică ce ți-am arătat-o acolo, roșcățiva aia.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Aia nu îmi place.

Mînzu Paul: Dar corpul e beton. Nicio dungă nimic, nu miroase @#$, nu nimic.

Tarif de 150 de euro pentru celebrul lider al trupei DJ Project
Pe durata procesului, mai multe minore au confirmat că Handke Giuseppe s-a folosit de serviciile lor sexuale, recunoscând că era la curent că practică prostituția în folosul lui Mînzu Paul. “Un alt client la care m-a dus a fost Gino Manzotti care este la DJ Project și locuiește în Timișoara. La acesta am fost de mai multe ori și am primit de fiecare dată 150 de euro!”, a explicat o tânără.

Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, condamnat la închisoare!
Considerat de procurori unul dintre liderii grupării acuzate de proxenetism, șantaj, trafic de minori și folosirea serviciilor unor persoane exploatate, Mînzu Paul a fost condamnat la șase ani și două luni de închisoare. De asemenea, instanța l-a pedepsit și pe Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, alături de care bruneta are o fetiță. Acesta a primit o pedeapsă de trei ani și patru luni. Totodadă a fost obligat să plătească suma de 2.000 de euro către una dintre minorele exploatate grupare. În dosar au fost 14 inculpați și șase părți vătămate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.