“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

CELEBRA ARTISTA a acceptat OFERTA de NEREFUZAT a unui POST TV: Va intra in televiziune!

boom
O cunoscută artistă de la noi se reorientează în carieră. Oana Radu, căci despre ea este vorba se pregătește să prezinte o emisiune inedită alături de un celebru chef.

Îndrăgita cântăreață Oana Radu va prezenta emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars, alături de Nicolai Tand, unul dintre cei mai populari chefi din România.

„Am o colegă nouă care vine cu un suflu nou. Eu și Oana ne cunoșteam de ceva vreme, am avut-o invitată de-a lungul timpului, dar uite că niciodată nu știi ce turnură iau lucrurile”, spune Nicolai Tand despre noua lui colegă, potrivit Ok Magazine.

Fanii Oanei Radu o vor putea vedea în fiecare weekend, începând cu ediţia de Paşte a emisiunii „Star Chef”. „Sunt foarte fericită, fiindcă îmi văd visul cu ochii. Sunt o persoană comunicativă și mi-am dorit să ajung în casele și în sufletele oamenilor și sper că voi reuși să le aduc bucurie și zâmbete. Sunt foarte emoționată!”, a spus și artista, mai relatează sursa citată.

Oana Radu și Nicolai Tand îi vor întâmpina pe telespectatori cu o mulțime de surprize, atât în Sâmbăta Mare, cât și duminică, în prima zi de Paște.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.