CELEBRA ACTRITA, iubita de romani, a facut INFARCT dar abia acum S-A AFLAT TOTUL despre DRAMA EI!

Cunoscuta actriță Marilena Chelaru a trăit clipe de coșmar, după ce a suferit un infarct. Din păcate, problemele medicale pe care le are cu inima au făcut-o să se gândească la ceea ce e emai rău. Vedeta e convinsă că a reușit să păcălească moartea doar cu ajutorul Divinității și al doctorilor care s-au ocupat de ea.

În vârstă de 58 de ani, Marilena Chelaru a făcut infarct cu puțin timp înainte de Paște. Și după Sfintele Sărbători Pascale, actrița a avut parte de momente tensionate, iar recent, ea a făcut mărturisiri emoționante despre problemele de sănătate, dar și operația prin care a trecut. Din fericire, în prezent, starea ei este una bună.

„Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să mai respir. Nu mai puteam să merg, nu m-am supărat cu nimic. Am stat la spital în prima parte o săptămână sau două pentru o investigaţie. După Paşte, am mers iar la spital. Mi-au spus că trebuie să mă operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror în cap. Le mulţumesc medicilor. Când mi-a spus că sunt riscuri, mi s-a făcut rău. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operaţia a durat şase ore jumătate”, a povestit Marilena Chelaru în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

„Avea un edem pulmonar acut, o respiraţie grea. Era într-o stare gravă. I-am spus că trebuie să stea internată, ea refuza internarea”, a declarat medicul de la Spitalul Militar care a însoţit-o în platoul de televiziune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.