“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

CELEBRA ACTRITA, iubita de romani, a facut INFARCT dar abia acum S-A AFLAT TOTUL despre DRAMA EI!

MA

Cunoscuta actriță Marilena Chelaru a trăit clipe de coșmar, după ce a suferit un infarct. Din păcate, problemele medicale pe care le are cu inima au făcut-o să se gândească la ceea ce e emai rău. Vedeta e convinsă că a reușit să păcălească moartea doar cu ajutorul Divinității și al doctorilor care s-au ocupat de ea.

În vârstă de 58 de ani, Marilena Chelaru a făcut infarct cu puțin timp înainte de Paște. Și după Sfintele Sărbători Pascale, actrița a avut parte de momente tensionate, iar recent, ea a făcut mărturisiri emoționante despre problemele de sănătate, dar și operația prin care a trecut. Din fericire, în prezent, starea ei este una bună.

„Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să mai respir. Nu mai puteam să merg, nu m-am supărat cu nimic. Am stat la spital în prima parte o săptămână sau două pentru o investigaţie. După Paşte, am mers iar la spital. Mi-au spus că trebuie să mă operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror în cap. Le mulţumesc medicilor. Când mi-a spus că sunt riscuri, mi s-a făcut rău. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operaţia a durat şase ore jumătate”, a povestit Marilena Chelaru în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

„Avea un edem pulmonar acut, o respiraţie grea. Era într-o stare gravă. I-am spus că trebuie să stea internată, ea refuza internarea”, a declarat medicul de la Spitalul Militar care a însoţit-o în platoul de televiziune.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.