CELE MAI SOCANTE DECLARATII DE PANA ACUM! Dincă a scris lucruri INFRICOSATOARE într-un jurnal! Anchetatorii au rămas muți

Gheorghe Dincă continuă să fie subiect de dezvăluiri mai ales că acum se află din ce în ce mai multe lucruri despre cel supranumit Monstrul din Caracal.

Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe anchetatori. Aceștia au rămas înmărmuriți când au văzut ce a putut scrie Dincă într-un carnet pe care l-au găsit în locuința sa. Descoperirea cutremurătoare a avut loc în momentul în care anchetatorii au demarat căutările în cazul Caracal.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce se mișcă în jurul meu m-a dat uitării.”, a fost una dintre însemnările făcute de Gheorghe Dincă.

Un alt lucru pe care l-a scris suna astfel: „Când tu vrei să-i scoți pe Dumnezeu din suflet, el îți ia și mințile”.

De asemenea, anchetatorii au descoperit în respectivul carnet și o mărturie care arată violența cu care Dincă acționa.

„Dacă mă enervez nu contează cât ești…fără o mână sau un picior de la tine, nu plec”.

Mărturii șoc în fața procurorilor
De altfel, în urmă cu câteva zile, Dincă a făcut și unele mărturii în fața procurorilor care i-a lăsat pe aceștia fără glas.

” Doream doar sex. Eram înfierbântat”, își recunoaște Dincă pornirile animalice. În celulă, ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcut fetelor. Cea mai chinuită victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Luiza Melencu: 4 zile a supus-o unor orori greu de imaginat. Ba mai mult, și-a lăsat vecinul să o abuzeze. Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: amândouă erau vesele și joviale și au intrat în conversație cu Dincă – momentul declanșator ca acesta să nu își poată stăpâni impulsurile sexuale”, a spus Dincă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu