Cele mai penibile vieţuitoare din online

sobolani
Vieţuitoare este mult spus. Ei de fapt sunt nişte conturi fantomă, distribuite în număr de câteva zeci per cap sec de postac.

Începând cu acest an, cel mai mare partid românesc a început să descopere online-ul. Pentru ei a fost un şoc. Au pierdut alegerile din cauza acestui filon, până toamna trecută considerat jucărie anti-plictiseală.

Au acceptat existenţa online-ului sub pumnii caftelii. Acum îl percep vag, ca pe o durere intercostală difuză. Nu ştiu dacă e de la muşchi, de la oase, ori de la sula nemuritorului coleg de partid.

Şi mai au o problemă. Online-ul, format în mare parte din tineri, nu îi suportă. Indiferent ce-ar mai scormoni, ce-ar mai ieftini, online-ul îi urăşte. Aşa, din principiu.
Ce rămâne de făcut? Avem un mediu ostil, diferit de tot ce am învăţat la şcoala politrucilor gornişti. Şi avem nevoie de el! Fără, nu se poate.

Aplicăm metoda consacrată: Noi muncim, nu gândim. Sperăm că o cantitate ce tinde spre infinit va suplini calitatea ce tinde la zero. Angajăm sute, mii, zecii de mii de postaci şi le dăm pe mână zeci, sute de mii, milioane de conturi fantomă. Să fie tot online-ul românesc plin de mizeriile noastre.
Zis şi făcut.

Rezultatul? Astăzi, rar mai găsim un site de ştiri nepoluat de postacii pesedişti furibunzi. Orice ştire despre Gorghiu, Blaga, Iohannis sau altă entitate nepesedistă va fi însoţită de alaiul comentariilor suburbane. Sunt conturi de facebook înfiinţate în urmă cu puţine luni, fără activitate şi fără prieteni. Dar teribil de zeloase în bascularea rahatului.

A, şi mai toţi sunt absolvenţi de universităţi prestigioase. Complexul electoratului cu 4 clase apasă greu.

PS: Sunt atât de mulţi şi energici încât au ajuns să facă propagandă şi pe site-urile lor, de casă. Acolo unde se citesc între ei.

Exemplu de titlu pe antena3:
Alina Gorghiu se compară cu Elena Ceauşescu şi Ana Pauker: “Am observat şi în dimineaţa asta filajul maşinilor particulare”

Însoţit de alaiul “Muncim nu gândim”:

alina-gorghiu

Autor Dani Corban – Reactii.ro

VEZI SI: Antena3 VA PROSTESTE PE FATA! Bătrână din Italia, batjocorită şi ameninţată de o TIGANCA, NU de o româncă!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.