Cele mai frumoase artificii au fost la Cernavodă: Primăria a aruncat în aer Reactorul 2

explozie_reactor_cernavoda

În goana după un foc de artificii senzaţional, primăria Cernavodă a decis să ofere populaţiei un spectacul cu adevărat de neuitat, aruncând în aer Reactorul 2 al centralei nucleare de lângă oraş.

“Anul acesta numărătoarea inversă a avut o semnificaţie cu totul aparte pentru locuitorii oraşului nostru, aceştia urmărind probabil cel mai mare foc de artificii atomice de după Hiroshima”, declară primarul din Cernavodă.

Locuitorii spun însă că luminile au fost cam strălucitoare, iar aparatele foto li s-au defectat instantaneu.

“Am înţeles că de la pulsul electromagnetic. În rest ne simţim bine, avem greţuri şi vărsături, dar probabil mai mult de la alcool, nu de la radiaţii. Ni se mai ia pielea pe ici-pe colo, dar nu cine ştie ce. O fi vreo ciupercă”, spune Robert Acrişor, din Cernavodă.

Acesta i-a asigurat pe experţii Agenţiei Internaţionale pentru Energie Nucleară că reziduurile radioactive vor fi adunate de locuitorii care se ocupă cu reciclarea, mai ales că uraniul se vinde foarte bine în portul Constanţa, mulţi marinari din Orientul Mijlociu fiind plătind bine pentru orice cantitate. – Acest articol este un pamflet. Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *