CELE MAI CRUNTE PROFEȚII DESPRE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL. CE SE VA ÎNTÂMPLA CU ROMÂNIA

343

Izbucnirea unui nou război mondial reprezintă un motiv de panică pentru întreaga planetă. Profeții, care de care mai sumbre, fac referire la o nenorocire care se va abate inclusiv asupra țării noastre.

Prezicerile lui Nostradamus au stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului. Mulți dintre cei care au analizat catrenele celebrului profet au ajuns la concluzia că aproximativ 70% din prezicerile acestuia cu privire la evenimente cruciale din istoria omenirii  s-au adeverit.  Nostradamus a făcut și o profeție sumbră cu privire la viitorul României și la Al Treilea Război Mondial. “Din Rusia vor năvăli în masă/ Distrugătorul Antic va ruina acel oraș/ Violenta distrugere “Romanie” va suferi/ Astfel, Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”,  a scris prezicătorul francez. Există voci care spun că “Romanie” se referă la Italia, asupra căreia se va abate o nenorocire fără precedent. Totuși, în cazul unui război, pare mai puțin probabil ca Rusia să atace Italia, și nu România.

Referitor la numele scris greșit, este cunoscut faptul că, în scrierile sale, Nostradamus îl numea pe Hitler „Hister”.Vlaicu Ionescu, cel mai cel mai cunoscut decriptolog român al lui Nostradamus, era de părere că acest catren al lui Nostradamus s-ar putea referi la România, arătând că războiul mondial va începe când Rusia va ataca statele vecine de la vest care au aderat la NATO. În acest sens, România ar fi prima țară zdrobită de ruși în cazul izbucnirii celui de-al treilea război mondial.  „Simplă greşeală de ortografie sau nu, România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani. Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic. Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ”, scrie în lucrarea „Mesajul lui Nostradamus către români- descifrat de Vlaicu Ionescu”.

„POPOARELE ORTODOXE ALE BALCANILOR SE VOR CIOCNI CU POPOARELE DIN NATO”

Cuviosul Paisie Aghioritul, unul dintre cei mai cunoscuți monahi care au trăit pe Muntele Athos, a făcut câteva profeții sumbre despre cel de-al treilea război mondial. „Focul care s-a aprins în Balcani se va extinde. Stapânirea rusească de astăzi se va răsturna şi popoarele ortodoxe ale Balcanilor se vor ciocni cu popoarele din NATO, pe terenul Turciei, care va dispărea de pe hartă.  Din aceasta conflagraţie generală, însă, se va naşte Bizanţul. (…) Acum va fi marea conflagraţie, Armaghedonul. Ceea ce s-a pornit acum în Balcani nu se va opri. Ceea ce-l împiedică să se răspândească este stăpânirea rusească împărţită, care stă în coasta americanilor. Însă poporul rus îi va arunca şi popoarele creştineşti ale Balcanilor vor reveni. Ruşii vor acum să iasă la Marea Mediterană, acesta va fi imboldul. Însă nu va fi acesta adevărul, ci faptul că Dumnezeu îi provoacă precum instrumentele Lui. Aceştia coborând vor stinge şi vor pierde într-o săptămână vijelia turcească. Şi, când vor ajunge prietenii Turciei, adică popoarele din NATO, ca s-o salveze, atunci acolo va fi marea conflagraţie şi vor fi nimiciţi. Ciprul va primi palma de la turci, dar va fi vremelnică. Turcia se va stinge, şi nu va exista nicio pagină în istoria universală care să amintească faptul că a existat acest neam osândit”, a avertizat  părintele Paisie Aghioritul. (sursa)

CITESTE SI: ADIO pastile! Alimentul care vindecă ficatul şi plămânii şi reglează metabolismul
1.896 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU