Cel mai nou SONDAJ: Vezi care e diferența dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis

sondaj_csci_40220600

Victor Ponta a terminat primul tur al alegerilor prezidențiale cu 10 procente în fața lui Klaus Iohannis. Cel mai nou sondaj anunță că Ponta l-ar învinge pe Klaus Iohannis în turul final de pe 16 noiembrie, cu un scor de 55% la 45%, potrivit cercetării CSCI.

Întrebaţi cine cred că este principalul responsabil pentru scorul slab înregistrat de Klaus Iohannis, în primul tur, 38% dintre cei intervievaţi au răspuns „baronii locali”. 22% au spus declaraţiile lui Traian Băsescu, 14% – campania Elenei Udrea, 10% – campania lui Călin Popescu Tăriceanu, 6% – campania Monicăi Macovei, 5% – alte cauze, 5% – nu ştiu sau nu răspund.

Citiți și:  SONDAJ IMAS, la comanda Europa FM. Surprize MARI inainte de parlamentare! News alert

sondaj-exp1

La capitolul încredere în politicieni, Victor Ponta se bucură de un nivel de încredere multă şi foarte multă de 40%, urmat de Klaus Iohannis cu 32%, Călin Popescu Tăriceanu – 30% şi Traian Băsescu – 16%.

sondaj-inc1

Sondajul CSCI a fost realizat la data de 2 noiembrie 2014, prin metoda CATI, la nivel naţional, fiind realizate 925 de interviuri şi având o eroare tolerată de 3,3%, la un nivel de probabilitate de 0,95, anunță România TV.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile