CEL MAI MISTERIOS SEMN DE AVERTIZARE SE VEDE DIN SPATIU!

semn-avertizare

În urmă cu un deceniu, Gao Shuxian de Chengdu, provincia Sichuan, China, a făcut o descoperire uimitoare chiar în pădurea de lângă satul său. Omul a descoperit un semn inscripționat cu ajutorul coroanelor pomilor, care poate fi văzut chiar și din satelit.

Descoperirea este una uimitoare și a fost realizată din întâmplare de către chinezul Gao Shuxian. Într-o zi când a urcat în vârful unui turn, bărbatul a văzut ceva ciudat în depărtare. Era vorba despre niște forme ciudate ale copacilor, care seamănă izbitor de bine cu caracterul chinezesc „犇,”. Semnificația sa este una sugestivă pentru că se traduce prin „grăbește-te” sau „du-te repede”.

Interesant că acolo unde există semnul, copacii au forme distincte de parcă cineva i-a plantat astfel pentru ca atunci când se vor face mari să transmită mesajul. Problema este că ei au fost plantași în urmă cu peste 200 de ani, atunci când nu existau mijloace de zbor. Atunci, nu putem să nu ne întrebăm, cui a fost destinat acest mesaj și cu ce scop?

Nu se poate răspunde la această întrebare, dar se mai poate adăuga faptul că semnul se întinde pe o lungime de circa 1 kilometru și pe o lățime de 600 de metri.

Se mai poate spune că semnul de avertizare este situat în apropierea latitudinii de 30 de grade, un loc conectat cu cele mai multe mistere ale lumii.

Mai multe detalii nu se cunosc despre semnul în cauză. Specialiștii chinezi nu au efectuat nicio cercetare pentru a determina posibila origine a semnului și nici cui putea fi destinat în urmă cu aproape 200 de ani.

55 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU