Cel mai mare MIT despre vaccinul anti COVID, spulberat!

Cel mai mare mit despre vaccin a fost spulberat de Ministerul Sănătății. Un expert explică cum acționează, de fapt, noul vaccin.

Vaccinul anti-Covid-19 nu poate afecta ADN-ul uman, deci nu poate crea nici celule canceroase.

„Vaccinarea nu poate determina apariția unei neoplazii. Moleculele de ARNm există în mod normal în corpul nostru, ele sunt prezente încă de la naștere și sunt implicate în producția de proteine necesare formării țesuturilor și organelor.

Cel mai mare mit despre vaccin, spulberat
Pe scurt, ARN-urile mesager pe care le avem în mod normal în organism sunt indispensabile formării noastre și diferențierii țesuturilor din care suntem alcătuiți.

ARN-ul mesager conținut de vaccin nu poate interfera cu ADN-ul uman astfel încât să determine apariția unor neoplazii”, scrie în broșura realizată de Ministerul Sănătății.

Broșura conține mai multe informații utile cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Aceasta a fost creată pentru a-i sprijini pe medicii de familie în transmiterea informațiilor către pacienți.

Cum acționează noul vaccin?
Un profesor care a fost deja bolnav de Covid-19 a dezvăluit prin ce clipe a trecut. De asemenea el vorbește și despre cum acționează vaccinul la nivelul molecular.

Este vorba despre profesorul Vlad Ciurea care vine cu câteva sfaturi utile pentru cei indeciși. Să ne vaccinăm sau nu?

„În primul rând, vaccinarea este obligatorie. Vrem să scăpăm de această pandemie.

Întreaga lume luptă împotriva acestui virus pe care îl știm cu toții și au apărut și tulpinile noi. Trebuie să găsim o soluție de luptă, deci altă soluție nu există.

Așa a fost eradicată și variola, poliomelita, difteria, care la fel sunt în jos, tocmai, datorită vaccinării. Acest vaccin îl văd obligatoriu necesar, sigur și eficient.

Trebuie să avem încredere în el. ARN-ul mesager face de așa natură ca eu, organism, să mă lupt cu virusul. Ca să mă lupt cu virusul, mi se induce un spin. Mă ciupește cineva și atunci ies la luptă. Trebuie să fiu activat. ARN-ul mesager mă activează și produce un element esențial. Se numește proteina S.

Când organismul meu constată că există proteina S, toate elementele de apărare din organism se încolonează și ies la luptă și pleacă la bătălie.

Ei nu recunosc virusul ca să se lupte cu el. Ei recunosc proteina S și pleacă acești soldați la luptă, pe care noi îi numim anticorpi”, a dezvăluit profesorul.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.