Cel mai mare genocid istoric 1,5 miliarde de copii uciși în ultimii 50 de ani

O persoană din șase persoane din lume lipsește. Dacă în ultimii 50 de ani nu ar fi fost uciși în mod sistematic 1,5 miliarde de copii, populația totală a planetei ar fi acum de 9 miliarde în locul nivelului actual de 7,5 miliarde. Și, bineînțeles, nici măcar nu vom număra posibilii copii și nepoții celor uciși. Au existat multe genocide de-a lungul istoriei umane, dar nu a existat niciodată unul care să fi șters literalmente o șesime din umanitate. Practic, fiecare națiune din lume a participat cu nerăbdare la acest genocid oribil și asta ne face, probabil, cea mai rea generație care a umblat vreodată pe fața Pământului.

Care ar fi pedeapsa adecvată pentru uciderea a 1,5 miliarde de copii?

Nu multă lume se gandeste la asta. De fapt, cei mai mulți dintre cei care aprobă toate aceste ucideri cred că vor scăpa de o judecată.

În aceste zile, chiar și majoritatea creștinilor par să creadă că nu vor fi consecințe pentru acest rău imens pe care îl vedem în întreaga noastră societate.

1,5 miliarde de copii sunt morți și răul cuprinde toată lumea în care trăim. Putem oare spera la un final pozitiv al poveștii noastre?

Era modernă a avortului a început în 1970, când unele state americane au început să adopte legi care legalizează practica de avort.

Astăzi, guvernul SUA acordă Planned Parenthood mai mult de 500 de milioane de dolari pe an prin intermediul procesului bugetar, iar acest lucru a continuat an de an, indiferent de partidul politic care a fost la guvernare în Washington.

Și an de an, guvernul federal a finanțat, de asemenea, „cercetarea științifică” asupra organelor care sunt recoltate de la copiii pe care Planned Parenthood îi omoară.

De-a lungul timpului, aproape fiecare națiune de pe Pământ a urmat conducerea Statelor Unite și a legalizat avortul. Conform Life Institute , aceasta a dus la peste 1,5 miliarde de avorturi în ultimii 50 de ani …

  • Peste 1,5 miliarde de bebeluși au fost avortați în toată lumea în ultimii 50 de ani.
  • Se estimează că 50 de milioane de avorturi sunt efectuate în întreaga lume în fiecare an.
  • Una din cinci sarcini la nivel mondial se termină cu avort.
  • Aproximativ 90% dintre copiii cu sindrom Down sunt avortați la nivel mondial.
  • 42% din decesele anuale din lume provin din avort.
  • La fiecare două secunde, un copil este avortat – de fiecare dată când îți bate inima ta, un copil moare.
  • Fetele bebeluși reprezintă o țintă specială a avortului: cel puțin 100 de milioane de fete au fost deja ucise prin avort – țintirea deliberată a fetelor pentru avort.
  • În 2011, Wall Street Journal a raportat că 163 de milioane de bebeluși au fost avortați pur și simplu pentru că erau fete. Ei au numit-o „Războiul împotriva fetelor”.

Dacă 50 de milioane de avorturi continuă să fie efectuate an de an pe tot globul, asta ar impune un ritm de 2,5 miliarde de avorturi în următorii 50 de ani.

Dar nu cred că se va întâmpla, pentru că nu cred că Dumnezeu ne va lăsa să ajungem atât de departe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *